Klantcases

Hieronder kunt u een overzicht van onze klantcases vinden. Veel leesplezier.

DAK Intermediairscollectief

DAK Intermediairscollectief beschikt over een applicatie waarmee intermediairs en klanten een hypotheekofferte kunnen aanvragen. Voor het maken van de offertes gebruikt deze applicatie API-koppelingen met verschillende hypotheekverstrekkers. Met het VMware platform heeft Denit een Full Managed Kubernetes cluster voor de applicatie gebouwd.

Sector: Financiële dienstverlener
Thema: VerSaaSen
Service: Managed Kubernetes

Clevir

Enige tijd geleden was het toenmalige platform van Clevir aan vervanging toe en ze stonden voor de keuze: alle benodigde hardware zelf kopen of het gehele platform als dienst inkopen. Ze kozen voor de laatste optie met Denit als partner die het platform aanbiedt en onderhoudt.

Sector: Softwarebedrijf
Thema: VerSaaSen
Service: Hosted Desktop

Fiqas

FIQAS, leverancier van softwaresystemen en managed services voor veelal complexe tarifering-, facturatie- en (minnelijke) incassoprocessen, heeft voor het VMware vCloud platform van Denit gekozen. De oplossing dient onder andere als basis voor de facturatie- en incassoprocessen van sim-only provider Simpel.

Sector: Softwarebedrijf
Thema: Sneller software releasen
Service: Managed Hosting

The Others Online

Software ontwikkelaar The Others Online, de makers van Incrowd Pro – het corporate communicatie platform – vertrouwt sinds begin dit jaar ook op de Managed Kubernetes dienstverlening van Denit. De gehele omgeving, van ontwikkeling tot productie (OTAP), wordt bij Denit gehost zodat Incrowd Pro geen omkijken meer heeft naar de infrastructuur en het beheer ervan.

Sector: Software bedrijf
Thema: Sneller software releasen
Service: Managed Kubernetes

Roxit

Als het gaat om proces- en informatiebeheer, is Roxit dé softwareproducent en IT-dienstverlener voor Nederlandse overheden. Roxit heeft haar SaaS-oplossing ondergebracht op de Denit Cloud.

PerfectView

Nederlands bekendste online CRM platform PerfectView kiest Denit als partner voor het hosten van haar SaaS applicatie.

Valk Solutions

Valk Solutions heeft haar ASPOS SaaS-oplossing ondergebracht bij Denit op een volledig redundante private cloud, verspreid over twee geografisch gescheiden locaties. ASPOS is een omnichannel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten.

Friks

Online marketingbureau Friks heeft ervoor gekozen om de websites en webshops van hun klanten te hosten op het managed hostingplatform van Denit. Friks is een full-service marketingbureau met een sterke online focus. Het bureau ontwikkelt websites en webshops, maar helpt hun klanten ook met uiteenlopende (online) marketing vraagstukken.

Propellor

Propellor, een full service internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke webshops en websites en interactieve marketingcampagnes, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve Virtual Datacenter platform van Denit.

taxiID

taxiID heeft na een zorgvuldige selectie voor de virtual datacenter oplossing van Denit gekozen. Het bedrijf uit Amsterdam biedt online diensten aan meer dan 4.000 geregistreerde taxibedrijven in Nederland en daarbuiten, variërend van grote taxicentrales tot kleine zelfstandigen.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om al onze oplossingen toe te lichten. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu