Klantcases

Hieronder kunt u een overzicht van onze klantcases vinden. Veel leesplezier.

Roxit

Als het gaat om proces- en informatiebeheer, is Roxit dé softwareproducent en IT-dienstverlener voor Nederlandse overheden. Roxit heeft haar SaaS-oplossing ondergebracht op de Denit Cloud.

PerfectView

Nederlands bekendste online CRM platform PerfectView kiest Denit als partner voor het hosten van haar SaaS applicatie.

Valk Solutions

Valk Solutions heeft haar ASPOS SaaS-oplossing ondergebracht bij Denit op een volledig redundante private cloud, verspreid over twee geografisch gescheiden locaties. ASPOS is een omnichannel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten.

Friks

Online marketingbureau Friks heeft ervoor gekozen om de websites en webshops van hun klanten te hosten op het managed hostingplatform van Denit. Friks is een full-service marketingbureau met een sterke online focus. Het bureau ontwikkelt websites en webshops, maar helpt hun klanten ook met uiteenlopende (online) marketing vraagstukken.

Propellor

Propellor, een full service internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke webshops en websites en interactieve marketingcampagnes, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve Virtual Datacenter platform van Denit.

taxiID

taxiID heeft na een zorgvuldige selectie voor de virtual datacenter oplossing van Denit gekozen. Het bedrijf uit Amsterdam biedt online diensten aan meer dan 4.000 geregistreerde taxibedrijven in Nederland en daarbuiten, variërend van grote taxicentrales tot kleine zelfstandigen.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om al onze oplossingen toe te lichten. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.