Wie is Care Software Solutions?
Care Software Solutions is de leverancier van het in eigen beheer ontwikkelde verzuimmanagementsysteem PreAct. PreAct is een web-based verzuimmanagementsysteem welke organisaties in staat stelt om in eigen beheer het verzuimbeleid uit te voeren. PreAct ondersteunt leidinggevenden bij de verzuimbegeleiding van medewerkers door actieve signalering en directe communicatie met alle betrokkenen. Doordat PreAct dynamisch is opgezet biedt het organisaties de mogelijkheid een frisse kijk op verzuimpreventie gezondheidsmanagement en re-integratie te realiseren. Daarnaast is PreAct zeer gebruikersvriendelijk en beschikt het over een natuurlijke intuïtieve userinterface. Care Software Solutions adviseert implementeert en ondersteunt klanten bij het gebruik van PreAct. Daarbij staan de wensen van de klant centraal. Uitstekende service en korte communicatielijnen zijn kenmerken die Care Software Solutions erg hoog heeft staan.

 

Wat is de rol van Denit?
Denit is de partner en hosting-provider van de het Cloud Platform waarop Care Software Solutions haar verzuimmanagementsysteem PreAct aanbiedt aan haar klanten. PreAct wordt als SaaS aangeboden waarbij de kwaliteit van hardware snelle service en hoogwaardige technologie van Denit een robuust fundament biedt voor de klanten van Care Software Solutions. Door Denit als partner te kiezen kan Care Software Solutions zich met PreAct richten op snelle service en heeft het lage overheadkosten. De door Care Software Solutions bespaarde investering in (eigen) hardware wordt voortdurend geïnvesteerd in de doorontwikkeling van PreAct zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit van de geboden oplossing richting klanten.

 

Care Software Solutions maakt gebruik van het enterprise Cloud Platform van Denit. Door te kiezen voor kwalitatief en technologisch superieure hardware (IBM/ NetApp) en software (VMware) kan Denit ons een dienst aanbieden waarop wij kunnen vertrouwen en kunnen blijven groeien.

 

Ervaring met Denit
Denit kenmerkt zich als een professionele dienstverlener waarbij de klant centraal staat en er meegedacht wordt aan mogelijke oplossingen. En mocht zich onverhoopt een probleem voordoen dan wordt hier door Denit adequaat op gereageerd waarbij de communicatielijnen kort zijn en de combinatie oplossing/klant altijd centraal staan. Denit is een partner waarin Care Software Solutions zichzelf herkent. Samen met Denit is Care Software Solutions klaar om zich ook in de toekomst nog meer te profileren als een professionele dienstverlener met een goede service en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu