Propellor kiest voor Denit

Vandaag heeft Propellor haar samenwerking met Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, openbaar gemaakt.

Propellor, een full service internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke webshops en websites en interactieve marketingcampagnes, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve Virtual Datacenter platform van Denit.

Ondanks het feit dat de fysieke serveromgeving jarenlang prima heeft voldaan, kwam het einde van de technische en economische levensduur van de fysieke servers volgens Jeroen van der Geest, Managing Director van Propellor, in zicht: “We groeien hard, ontwikkelen veel nieuwe grote webshops. Onze klanten nemen steeds uitgebreidere oplossing bij ons af. Binnen afzienbare tijd zouden we tegen de grenzen van onze capaciteit aanlopen”. Daarbij kwam dat Propellor de flexibiliteit en schaalbaarheid van haar dienstverlening wilde vergroten en vooral de continuïteit van haar dienstverlening richting haar klanten wilde garanderen. Van der Geest: “Door de samenwerking met Denit is Propellor nog beter in staat om haar klanten op technisch vlak de performance, schaalbaarheid en veiligheid te bieden, die vandaag de dag noodzakelijk is”.

Virtual Datacenter

Propellor heeft verschillende bekende kwaliteitsproviders geanalyseerd en getest. De keuze viel uiteindelijk op de Virtual Datacenter dienst van Denit. Van der Geest: “Propellor heeft voor Denit gekozen vanwege het innovatieve platform, de hoge performance garanties, verreweg de beste prijs- kwaliteitverhouding, maar vooral vanwege de persoonlijke aanpak. Denit is geen leverancier maar een partner. Propellor heeft dankzij Denit haar oplossingen kunnen verbeteren. Niet qua functionaliteit, maar wel op het gebied van betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid”.

Edwin Cornelissens, Managing Director bij Denit over de samenwerking met Propellor: “Vooral het feit dat Propellor ons heeft gekozen vanwege de persoonlijke aanpak doet mij deugd, omdat Denit erg veel waarde hecht aan klantgerichtheid en persoonlijkheid. Samen met klanten creëren wij steeds weer nieuwe oplossingen, die direct bijdragen aan hun resultaat. Denit is dan ook bijzonder trots dat Propellor ons heeft geselecteerd als hun preferred cloud hosting partner.”

Commercieel interessant

Het partnership met Denit geeft Propellor veel rust en zekerheid. Daarbij zorgt de samenwerking ervoor dat Propellor commercieel interessanter is dan veel van haar concurrenten die geen hoge performancegaranties en schaalbaarheid kunnen afgeven. Van der Geest: “Propellor is nu zelf in staat om direct servers uit te rollen via eigen servertemplates, kan zelf servers meer of juist minder capaciteit toekennen. En Denit kan voor ons ook heel snel capaciteit bijschakelen als we daarom vragen”.

Over Propellor

Propellor is een full internet servicebureau uit Amsterdam. Propellor is gespecialiseerd in E-business. Propellor ontwikkelt aantrekkelijke webshops en websites en interactieve marketingcampagnes. Maar ook effectieve integratieoplossingen waarmee opdrachtgevers kosten besparen, meer verkopen en nieuwe markten bereiken.

Meer informatie is te vinden op propellor.eu

Thema’s voor ISV’s welke wij nauwlettend in de gaten houden

Sneller software releasen

Sneller software
releasen

Microsegmentatie / Serverless

Microsegmentatie
/ Serverless

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Piekbelasting

Piekbelasting

VerSaaSen

VerSaaSen

Cloudsourcing

Cloudsourcing

Compliancy

Compliancy

Performance

Performance

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu