taxiID kiest voor Denit

taxiID heeft na een zorgvuldige selectie voor de virtual datacenter oplossing van Denit gekozen. Het bedrijf uit Amsterdam biedt online diensten aan meer dan 4.000 geregistreerde taxibedrijven in Nederland en daarbuiten, variërend van grote taxicentrales tot kleine zelfstandigen. Voor deze klanten verzorgt taxiID de digitale verwerking van het moment van boeken, toewijzen aan de chauffeur en het verwerken van de rit. Met de taxiID services kunnen ritten sneller dan ooit worden ingevoerd, verwerkt en uitgegeven.

taxiID is de laatste jaren sterk gegroeid en inmiddels maken ook de eerste internationale klanten gebruik van het systeem. Het snel schaalbaar maken van het platform is op dit moment een van de grootste uitdagingen voor het bedrijf.

Martin Zwaneveld, Head Development bij taxiID: “Op dit moment zijn we nieuwe producten en initiatieven voor de internationale markt aan het ontwikkelen. Omdat onze producten typische cloudoplossingen zijn is schaalbaarheid een cruciale factor. Als je snel wilt kunnen groeien moet die schaalbaarheid, vanuit verschillende perspectieven, perfect op orde zijn. Omdat wij niet zo groot zijn en focus willen hebben op onze kernactiviteiten zoeken wij de beste specialisten om ons te ondersteunen. Voor de hosting zijn we zo bij Denit terechtgekomen. Zij zijn voor ons een zeer belangrijke partner aangezien de capaciteit, flexibiliteit en stabiliteit van ons platform cruciaal is voor verdere expansie. Denit is voor ons ook echt een onderdeel van onze organisatie. Dat voelt niet alleen zo, je merkt het ook aan het proactief meedenken en de snelheid van schakelen.”

Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit: “Klanten als taxiID zijn geweldig om voor te werken omdat je zo dicht op de kernactiviteiten zit. Je kunt dus ook snel verschil maken. Met onze VDC-oplossing krijgt taxiID de beschikking over private resources zoals CPU, geheugen en opslag uit de Denit Cloud. Onze architecten hebben naast de redundantie zeer veel aandacht besteed aan de performance van het VDC-platform. De snelheid van het platform onderscheidt zich daarom van vele andere providers. Voor het storage platform gebruikt Denit bijvoorbeeld een innovatieve techniek die hybride flash storage heet. Hierbij wordt de dataopslag automatisch door de storage software geclassificeerd op gebruik, om zo optimale toegang en doorvoer snelheden te realiseren en vertraging te voorkomen.”

Martin Zwaneveld vult aan: “Met deze oplossing leggen we een mooie basis voor verdere groei. De capaciteit en performance zijn goed, we kunnen eenvoudig op- en afschalen en we betalen naar verbruik. Daarnaast ben ik erg blij dat ook het incident management goed is ingericht. Het is voor ons zeer belangrijk om bij incidenten of downtijd snel in te kunnen grijpen zodat iedereen aan de SLA’s kan voldoen. Gelukkig kunnen we naast de gebruikelijke support ook een beroep doen op een altijd bereikbaar noodnummer. Dat is voor onze business een must-have en geeft natuurlijk ook een veilig gevoel. Wij zien de toekomst met Denit dan ook vol vertrouwen tegemoet.”

Over taxiID
taxiID biedt online diensten aan meer dan 4000 geregistreerde taxibedrijven in Nederland en daarbuiten. De producten van taxiID zijn gebruiksvriendelijk, zeer snel te implementeren binnen een organisatie en hebben een direct merkbare efficiencyverbetering tot gevolg. De producten van taxiID versnellen en stroomlijnen het ritverwerkingsproces, zodat de medewerkers van taxibedrijven zich volledig kunnen richten op het bieden van de allerbeste service.

Meer informatie is te vinden op www.taxiid.nl

Thema’s voor ISV’s welke wij nauwlettend in de gaten houden

Sneller software releasen

Sneller software
releasen

Microsegmentatie / Serverless

Microsegmentatie
/ Serverless

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Piekbelasting

Piekbelasting

VerSaaSen

VerSaaSen

Cloudsourcing

Cloudsourcing

Compliancy

Compliancy

Performance

Performance

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu