Valk Solutions kiest voor Denit

Amsterdam, 8 augustus 2017 – Valk Solutions – sinds 1989 specialist in retail automatisering – en Denit zijn een overeenkomst aangegaan voor private cloud dienstverlening. Na een succesvolle POC (Proof of Concept) gaat Denit private cloud diensten leveren voor de ASPOS serverparken. ASPOS is een omnichannel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten. Denit is gespecialiseerd in maatwerk cloud oplossingen voor complexe bedrijfskritische applicaties. De Denit cloud is vanaf de oprichting in 2007 permanent beschikbaar geweest en alle cloud oplossingen zijn 100% Nederlands.

 

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “Als software bedrijf en omnichannel dienstverlener is ons belangrijkste doel om klanten voor de lange termijn tevreden te maken. Retail organisaties stellen bijzonder hoge eisen aan de beschikbaarheid, performance en beveiliging van onze diensten. De mensen van Denit konden een stevig track record laten zien. Zo heeft Denit al 1.000 succesvolle cloud projecten opgeleverd. Ook scoort Denit met uptime een tweede plaats van 534 onafhankelijk gemonitorde hosting providers. De doorslag heeft gegeven dat de specialisten van Denit anders dan andere aanbieders werkelijk hebben meegedacht over de beste oplossing voor onze toepassing. Om die redenen hebben we voor Denit gekozen.”

 

Edwin Cornelissens, algemeen directeur van Denit: “In overleg met Valk hebben we gekozen voor een volledig gevirtualiseerde configuratie met actief gespiegelde productie servers in 2 aparte datacenters. Middels load balancing over 2 locaties is een uitwijk voorziening dus standaard onderdeel van de basis opstelling. De configuratie biedt tevens anti DDOS beveiliging. Als Denit zijn we actief lid van DHPA (Dutch Hosting Provider Association) en mogen we als één van de eersten in ons land het waarmerk voeren van ‘VMware powered hybrid cloud’. Valk gaat gebruik maken van een SLA Gold met 24 keer 7 responstijden van 15 minuten en oplostijden van 4 uur bij een uptime van 99,95%.”

 

Tijdens de Proof of Concept heeft Denit aangetoond dat de performance van deze opstelling geschikt is voor de hoge eisen van retail organisaties. Na een succesvolle oplevering zal de eerste retail organisatie naar verwachting dit najaar op het nieuwe serverpark in productie gaan.

Thema’s voor ISV’s welke wij nauwlettend in de gaten houden

Sneller software releasen

Sneller software
releasen

Microsegmentatie / Serverless

Microsegmentatie
/ Serverless

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Piekbelasting

Piekbelasting

VerSaaSen

VerSaaSen

Cloudsourcing

Cloudsourcing

Compliancy

Compliancy

Performance

Performance

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu