Medewerkers

Cloud Operations

 • Andry Tshai
  Andry Tshai Cloud Specialist Windows en VMware

  Andry heeft ruime ervaring als technisch consultant op o.a. het gebied van Windows en VMware. Hij heeft, naast zijn horeca ervaring, al ruim 10 jaar ervaring binnen de IT wereld en is werkzaam geweest bij (grotere) IT dienstverleners. Aangezien Andry zowel Windows als VMware kennis heeft, zetten wij hem ook graag hybride in ☺. Een technische topper die ons Denit team flink versterkt!

 • Bart Vels
  Bart Vels Service Delivery Manager

  Bart staat altijd klaar voor de klanten, maar ook voor zijn collega’s, letterlijk dag en nacht. Hij rust niet voordat de klant blij en tevreden is en de problemen zijn opgelost. Bart is niet te stoppen.

 • Casper van der Tang
  Casper van der Tang Cloud Engineer Linux

  Casper heeft zijn MBO4 ICT & Mediabeheer afgerond en inmiddels 3e jaars student (duale) HBO System Network & Cloud Engineer. Studeren en werken in 1! Een ambitieuze en leergierige collega die het Linux team goed aanvult!

 • Daniël Tromp
  Daniël Tromp Cloud Specialist VMware

  Daniël maakt ons VMware team compleet! Hij heeft ruime IT ervaring en is inmiddels een senior op VMware gebied! Wij zijn blij met zijn komst! Samen met D’Angelo vormt hij een sterk, kundig en professioneel team!

 • Djurre Draaisma
  Djurre Draaisma Full Stack Developer

  Djurre houdt zich als Full Stack Developer bezig met de bouw van de systeem infrastructuur en software architectuur. Een loyale en rustige collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn expertise en persoonlijkheid zijn een mooie aanvulling voor het Infra team!

 • Geurt Hakfoort
  Geurt Hakfoort Product Architect

  Geurt heeft binnen het team al behoorlijk naam weten te maken. Ondertussen echt de Kubernetes en Docker expert. Hij brengt zijn vrije tijd het liefste al reizende door en geniet net zo zeer van kamperen in de sneeuw als van Kerstmis vieren op een tropisch strand. Hij is geen, en wij kunnen het niet genoeg benadrukken: GEEN opensource evangelist.

 • Hennie Zagwijn
  Hennie Zagwijn Cloud Engineer Windows

  Geduld is een schone zaak. Hennie kan met iedere klant en gebruiker beter overweg dan wie dan ook. Hij wordt daarvoor op handen gedragen en speelt een belangrijke rol in de gebruikerservaring en klanttevredenheid.

 • Hugo Tamis
  Hugo Tamis Cloud Engineer (Linux)

  Hugo is via het Uniserver PaaS team bij Denit gekomen. Hugo neemt heel wat kennis en kunde mee naar Denit! Een rustige maar harde werker. Naast zijn expertise voor de bestaande Uniserver klanten gaat Hugo ook voor de Denit klanten veel goeds betekenen! Hugo gaat op IT-vlak echt nog een mooie ontwikkeling tegemoet met zijn juiste instelling!

 • Ilan Bouwmeester
  Ilan Bouwmeester NOC Engineer

  Ilan is onze NOC Engineer en versterkt hiermee het Infra team. Met zijn kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat het NOC team nog krachtiger wordt!

 • Irving Senior
  Irving Senior Service Delivery Manager

  Onze Service Delivery Manager met een bak aan ervaring binnen de ICT/hosting en op het gebied van projectmanagement en service management. Een top aanwinst en een mooie aanvulling op ons team! Tijdens onze jaarlijkse Summer BBQ maken we ons ook geen zorgen meer over wie het voortouw wil nemen!

 • Jan Ree
  Jan Ree Cloud Specialist Windows (TeamLead)

  Niet alleen een expert op het gebied van Windows, maar ondertussen ook VMware kenner. Dé drijvende kracht achter de inmiddels legendarische vrijdagmiddagborrel waarmee onze medewerkers de werkweek na kantoortijd gezamenlijk afsluiten. Niet storen als Ajax speelt!

 • Jeroen Wouda
  Jeroen Wouda Business Development Architect

  Het is een publiek geheim binnen Denit dat de achterliggende reden voor de overname van MuntInternet eigenlijk was dat we Jeroen graag aan onze organisatie wilden binden. Jeroen is een manusje van alles: technisch zeer goed onderlegd, goed in het leveren van maatwerk, netwerk specialist, storage guru, sales, etc, etc. We vragen ons wel eens af of er iets is wat hij niet kan.

 • Johan Schuurman
  Johan Schuurman Cloud Engineer Windows

  De wijzen komen uit het Oosten, zo ook Johan. Een rijzende ster op het gebied van Windows en Azure, met een hands-on mentaliteit. Doorpakken is echt zijn ding.

 • Johan Verhoogt
  Johan Verhoogt Cloud Specialist Linux

  Johan is onze goede ‘oude’ rot in het vak: sinds 1985 werkzaam binnen de IT. Johan is bedreven in het beheer van Linux systemen en netwerken. Hij heeft diverse posities bekleed en jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Johan is een mooie aanvulling voor het team! Johan is zeer sportief, houdt van tennis en op zijn tijd een goede wandeling.

 • Jonne Olie
  Jonne Olie Cloud Engineer Linux (Teamlead)

  Als jonge, goedlachse en enthousiaste Linux Engineer is Jonne een prachtaanvulling voor het Linux team! Hij heeft ervaring opgedaan bij onze concullega en bij Denit is hij inmiddels doorgegroeid als Teamlead van het Linux team!

 • Joris van der Laan
  Joris van der Laan Product Architect

  Joris is een perfecte aanvulling voor ons team! Hij heeft een bak aan ervaring en is breed inzetbaar! Hij heeft eerder functies gehad zoals System Architect, Sales, Programmeren en is bijvoorbeeld System Engineer geweest. Kortom; de brede expertise van Joris gaan wij binnen Denit goed gebruiken!

 • Luciano Baarn
  Luciano Baarn Software Engineer

  Binnen gekomen als extra handjes voor de afdeling Support. Inmiddels een vaste kracht en zeer gewaardeerde collega! Vanuit Support is Luciano inmiddels doorgegroeid als Software Engineer. Wij zijn blij met zijn enthousiasme!

 • Mark van de Luitgaarden
  Mark van de Luitgaarden NOC Engineer

  Vanuit Technical Support naar Netwerk Engineer gegaan. Mark is regelmatig te vinden in ons datacenter. Staat intern bekend als ‘Marx‘. We kunnen veel over hem schrijven, maar zelf verzocht hij om het samen te vatten in één woord. Bij deze Marx: Linux! Beschikt over een legendarisch archief aan notities op papier. Open source liefhebber en profeet.

 • Matthijs de Vries
  Matthijs de Vries Cloud Specialist (Windows)

  Matthijs is een van onze seniors op Windows gebied. Al jaren bekend in het vak en ook zelfs tijdelijk zijn eigen bedrijf gehad. Gedreven als mens en in zijn werk in het bijzonder. Vriendelijk, hulpvaardig en rechtvaardig. Matthijs kan goed de technische complicaties overzien en wil het zelf kunnen begrijpen. Wij zijn blij met zijn komst!

 • Michel Pouwels
  Michel Pouwels Full Stack Developer

  Michel maakt het DevOps team compleet. Samen met Djurre gaat Michel zich richten op verbeteringen voor Denit in combinatie met automatisering van allerlei processen. Michel heeft jarenlang als zelfstandig ondernemer gewerkt en we zijn erg blij met deze opgedane kennis! Een enthousiaste en professionele collega!

 • Raymondo Hunte
  Raymondo Hunte Cloud Engineer Windows

  Raymondo is bij ons in dienst gekomen als BBL stagiair. Inmiddels heeft hij zijn MBO4 ICT opleiding behaald en is hij ook van de afdeling Support naar Windows doorgegroeid! Ray is enthousiast, leergierig!  Een enthousiaste en behulpzame collega!

 • Robbert Barendsz
  Robbert Barendsz Security & Compliance medewerker

  Robbert houdt zich, naast de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf, bij ons bezig met het verder implementeren van onze bestaande ISO9001 en ISO27001 certificeringen en zal ons richting nieuwe certificeringen helpen. Zijn vrije tijd besteed hij graag op het voetbalveld. Samen met zijn hele gezin; zoon en dochter spelen beide fanatiek en hij en zijn vrouw zijn allebei trainers.

 • Robin Steinmetz
  Robin Steinmetz Cloud Specialist Linux

  Robin heeft ruime ervaring als senior Linux Specialist. Hij heeft ruim 10 jaar bij onze concullega gewerkt en wij zijn blij met zijn overstap naar ons en de kennis die hij meebrengt! Robin is goed in de complexe installaties en storingen en maakt ons Linux team hiermee compleet!

 • Sven Harmes
  Sven Harmes Cloud Specialist Linux

  Sven wordt binnen Denit niet alleen gewaardeerd om zijn Linux skills (en die zijn aanzienlijk) maar ook om zijn vermogen om tot de kern van een probleem door te dringen met het plaatsen van één simpele opmerking. De ongekroonde koning van de hilarische oneliners!

 • Werner Erselina
  Werner Erselina Cloud Engineer Linux

  Werner heeft Linux ervaring opgedaan bij onze concullega. Werner is enthousiast en leergierig. Hij is rustig en kalm maar laat zich horen wanneer dat nodig is. Kortom een mooie aanwinst voor ons Linux team!

 • Wesley Braumuller
  Wesley Braumuller Cloud Engineer (Linux)

  Wesley is via het Uniserver PaaS team bij Denit gekomen. Hij is een super fijne aanvulling op ons Linux team! Een kundig iemand, pakt zijn verantwoordelijkheden en brengt enthousiasme met zich mee! Naast zijn expertise voor de bestaande Uniserver klanten gaat Wesley ook voor de Denit klanten veel goeds betekenen!

Support

 • Tako Roetering
  Tako Roetering Support Specialist

  Een man waar je op kan bouwen, overal voor open staat en zowel de klanten als de collega’s altijd wil helpen daar waar hij kan. Een echte duizendpoot die van verschillende markten thuis is. Tako houdt van aanpakken en niks doen is zeker niet aan hem besteed. Kortom; een super collega bij de afdeling Support!

 • Mandy Lagrand
  Mandy Lagrand Support Specialist

  Na een kort uitstapje is Mandy gelukkig weer terug bij Denit! Mandy is niet alleen een ster in het uitpluizen van de soms ietwat bizarre registratievoorwaarden en procedures van de wat exotischere toplevels maar ook nog een klein muziekwonder: we hebben nog geen enkel nummer kunnen ontdekken dat Mandy NIET hardop mee kan zingen! Naast dit al ook nog een trotse moeder van een stoere zoon.

 • Jan Willem Kistemaker
  Jan Willem Kistemaker Support Specialist

  Jan Willem heeft al wat jaren ervaring op een (technische) afdeling Support! Wij zijn blij met zijn kennis en ervaring! Hij vult het team perfect aan!

 • Bram Janssen
  Bram Janssen Support Specialist

  Bram is zijn carrière gestart als kok. Vervolgens heeft hij heeft bijna 2,5 jaar in Australië gewoond en gewerkt. Na terugkomst wilde hij de IT wereld gaan verkennen. In eigen tijd heeft hij een aantal IT certificaten gehaald en nu gaat Bram bij ons zijn eerste IT ervaring in praktijk opdoen. En dat doet hij super op onze afdeling Support! Een snelle en leuke leerling! Bram gaat nog mooie stappen maken op IT-vlak!

Sales

 • Alfons Tabak
  Alfons Tabak Inside Sales Representative

  Jarenlang de stabiele kracht bij Shared Hosting geweest en inmiddels doorgegaan naar Sales om daar het team te versterken. Dé domeinnamen expert van Denit, wij durven zelfs te stellen van Nederland. Weet alles over registratieprocedures, handles en jaren 80 muziek. Heeft een voorliefde voor brattwurst en Duitse biertjes.

 • Ronald Verheul
  Ronald Verheul Accountmanager

  Voor Ronald ligt de nadruk niet alleen op sales, maar ook op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en support. Hij is een betrouwbare en kundige accountmanager. Zijn vrije tijd weet hij te vullen met allerhande sportieve activiteiten als wielrennen en snowboarden.

 • Michel Jeucken
  Michel Jeucken Sales Manager

  Michel doorleeft Sales en ICT! Hij weet zijn zelfstandige Sales team goed te motiveren en aan te sturen waar nodig. Daarnaast is het een technisch sterkte salesman! Klantgericht en, mede door zijn zachte G, lopen klanten met hem weg! Michel is vanuit Uniserver aan het Sales Team van Denit toegevoegd. Super dat Michel nu bij ons Denit team hoort!

 • Thijs Draper
  Thijs Draper Account Manager

  Thijs is een echte salesman! Hij weet altijd het juiste te zeggen en klanten lopen met hem weg! Ondanks dat hij eigenlijk het liefst ooit bij de politie wilde, is hij bij Denit/Uniserver als Account Manager super op zijn plek! Thijs is vanuit Uniserver aan het Sales Team van Denit toegevoegd. Wij zijn blij met deze aanvulling!

 • Hans Oerlemans
  Hans Oerlemans Customer Success Manager

  Hans heeft jarenlange ervaring als Customer Success Manager. Klantgericht, meedenken met de klant kan hij als geen ander! Hans is vanuit Uniserver aan het Sales Team van Denit toegevoegd. Wij zijn blij met zijn komst bij Denit! Hans kan zowel ons Sales team als de Service Delivery Managers goed aanvullen met zijn kennis!

Finance

 • Robert Jan Hoogkamer
  Robert Jan Hoogkamer Finance Administrator

  Als Finance Administrator bezig met de ingewikkeldere finance zaken en uitzoekklussen m.b.t. facturatie, rapportages etc.. Buiten dat is deze man de koning van de flauwe woordspelingen en Ajax supporter for life.

 • Chantal van der Tol
  Chantal van der Tol Finance Support

  Vaak druk bezig met het najagen van debiteuren en het afhandelen van incassozaken. In haar functie bij Finance is zij absoluut één van de toppers van Denit! Weet van alle onderdelen af en helpt iedereen daar waar zij kan. Elk bedrijf zou een Chantal moeten hebben!

 • Michiel van Woerkom
  Michiel van Woerkom Finance Administrator

  Onze Finance Administrator met een zachte ‘g’. Jarenlange ervaring als accountant en hij is zich aan het verbreden bij Denit. Hij is samen met het Finance team grote verbeteringen aan het aanbrengen binnen de financiele processen en op het gebied van automatisering.

HRM

 • Judith Rooijers
  Judith Rooijers HR Medewerker

  Judith heeft voor Denit al veel positieve veranderingen weten te bewerkstelligen. Is niet meer weg te denken als drijvende kracht van de HRM afdeling. Trotse moeder van twee prachtige dochters.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu