Medewerkers

Management

 • Edwin Cornelissens
  Edwin Cornelissens

  Weet zijn veeleisende functie als Managing Director van Denit probleemloos te combineren met zijn drukke gezinsleven én zijn passie voor golf en wielrennen. Als er tijdens de vrijdagmiddag borrel darts of tafelvoetbal gespeeld wordt, is de uitslag van te voren al bekend. Hij gaat deze uitdagingen namelijk te lijf met dezelfde passie en overtuiging die hij tentoonspreidt als de grote voorman van Denit.

 • Dennis Bruin
  Dennis Bruin

  Oprichter en mede-eigenaar van Denit, en nog steeds nauw betrokken bij en verantwoordelijk voor de groei van ons bedrijf. Buiten Denit om is ook hij een trotse vader, daarnaast is hij ook betrokken bij het adviseren van startups.

 • Daniel van Wijnen
  Daniel van Wijnen

  Rots in de branding in zijn rol als Operations Manager. Netwerk specialist, beheer, projectmanagement; wij vragen ons wel eens af of er iets is dat Daniel níet kan. Trotse vader en een erg gewaardeerde collega en leidinggevende.

 • René Kaandorp
  René Kaandorp

  Deze nuchtere man zwaait de scepter over zowel de financiële administratie als de HR afdeling van Denit en doet dit met verve. Heeft een groot sociaal hart, is erg to the point en trotse vader van twee prachtige dochters.

Sales

 • Steven van Esch
  Steven van Esch

  Kent als salesspecialist beide kanten van de hostingbranche omdat hij ook zijn eigen bedrijf heeft gehad in deze markt. Gaat tot het uiterste om de best mogelijke deal voor ‘zijn’ klanten te kunnen sluiten waarbij hij niet alleen oog heeft voor de financiële maar zeker ook de technische kant.

 • Ronald Verheul
  Ronald Verheul

  Voor Ronald ligt de nadruk niet alleen op sales, maar ook op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en support. Hij is een betrouwbare en kundige accountmanager. Zijn vrije tijd weet hij te vullen met allerhande sportieve activiteiten als wielrennen en snowboarden.

 • Leon van der Kroft
  Leon van der Kroft

  Zeer gewaardeerde salesmedewerker en het noodzakelijke bruggenhoofd tussen de sales en beheerafdelingen. Leon fungeert als het cement tussen de stenen bij Denit. Tevens grootmeester in salesforce en het ontwerpen van presentaties. Mocht je vastlopen in Excel, bel Leon!

 • Jeroen Wouda
  Jeroen Wouda

  Het is een publiek geheim binnen Denit dat de achterliggende reden voor de overname van MuntInternet eigenlijk was dat we Jeroen graag aan onze organisatie wilden binden. Jeroen is een manusje van alles: technisch zeer goed onderlegd, goed in het leveren van maatwerk, netwerk specialist, storage guru, kartrekker van de kennissessies, sales … Wat kan Jeroen niet?

Operations

 • Sven Harmes
  Sven Harmes

  Sven wordt binnen Denit niet alleen gewaardeerd om zijn Linux skills (en die zijn aanzienlijk) maar ook om zijn vermogen om tot de kern van een probleem door te dringen met het plaatsen van één simpele opmerking. De ongekroonde koning van de hilarische oneliners!

 • Geurt Hakfoort
  Geurt Hakfoort

  Geurt is onze positief kritische, hardwerkende en uitstekend onderlegde Linux collega. Hij brengt zijn vrije tijd het liefst al reizende door en geniet net zo zeer van kamperen in de sneeuw als van Kerstmis vieren op een tropisch strand. Hij is geen, en wij kunnen het niet genoeg benadrukken: GEEN opensource evangelist.

 • Johan Verhoogt
  Johan Verhoogt

  Johan is onze goede ‘oude’ rot in het vak: sinds 1985 werkzaam binnen de IT. Johan is bedreven in het beheer van Linux systemen en netwerken. Hij heeft diverse posities bekleed en jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Johan is een mooie aanvulling voor het team! Johan is zeer sportief, houdt van tennis en op zijn tijd een goede wandeling.

 • Dennis Koster
  Dennis Koster

  Schrijft foutloze shell scripts met zijn ogen dicht en één hand op zijn rug gebonden. Kent elk systeem van Denit door en door en lost problemen op voordat ze kunnen ontstaan. In zijn vrije tijd, in combinatie met het vaderschap, vaak op een keukentrapje naast het spoor te vinden om bijzondere treinen te fotograferen.

 • Michel Molenaar
  Michel Molenaar

  Als netwerkspecialist één van de stille, betrouwbare krachten die de infrastructuur van Denit overziet. Rustig en betrouwbaar in de heksenketel die een hostingbedrijf af en toe kan zijn. Maakt in zijn vrije tijd graag de tennisbanen in de omgeving van Amsterdam onveilig, zowel als leraar als enthousiast beoefenaar van de sport.

 • David Hut
  David Hut

  David is een schoolvoorbeeld van een uitstekende systems-architect: betrokken en meedenkend, to the point en technisch uitstekend onderlegd. Denit is blij dat hij zijn kennis als veteraan in de hostingindustrie met ons wil delen! In zijn vrije tijd vaak op een racefiets te vinden waarbij hij alle routes met een hoogteverschil wanhopig probeert te vermijden.

 • Jan Ree
  Jan Ree

  Niet alleen een expert op het gebied van Windows, maar ondertussen ook VMware kenner. Dé drijvende kracht achter de inmiddels legendarische vrijdagmiddagborrel waarmee onze medewerkers de werkweek na kantoortijd gezamenlijk afsluiten. Niet storen als Ajax speelt!

 • Mark van de Luitgaarden
  Mark van de Luitgaarden

  Medewerker Technical Support. Staat intern bekend als ‘Marx‘. We kunnen veel over hem schrijven, maar zelf verzocht hij om het samen te vatten in één woord. Bij deze Marx: Linux! Beschikt over een legendarisch archief aan notities op papier. Open source liefhebber en profeet.

 • Erwin Beijer
  Erwin Beijer

  Erwin is een rasechte optimist en een doorzetter en al jaren lang één van de vaste waardes binnen onze Technical Support afdeling. Verzamelt browsers op zijn werkstation (we durven niet meer te raden naar het huidige aantal) en luistert graag naar gitaarmuziek met vrouwelijke vocalen.

 • Tom van der Hoek
  Tom van der Hoek

  Vanuit Technical Support doorgebroken naar het Linux team! Tom fungeert ook regelmatig als tussenschakel voor TS en beheer. Enthousiast duiker én divemaster en in die hoedanigheid regelmatig op de Filipijnen te vinden; zowel boven als onder water. Verschijnt regelmatig strompelend op zijn werk vanwege zijn andere passie: voetbal.

 • Maurice Schmitz
  Maurice Schmitz

  Onze voorman bij Technical Support. Niet storen voor 10u ’s ochtends en minstens 3 kopjes koffie. Is 24/7 per dag verwikkeld in een virtuele oorlog op zijn mobiele telefoon die hij met hetzelfde enthousiasme benadert als de Linux problemen die hij in zijn dagelijks werk tegenkomt.

 • Tako Roetering
  Tako Roetering

  Een man waar je op kan bouwen, overal voor open staat en zowel de klanten als de collega’s altijd wil helpen daar waar hij kan. Een echte duizendpoot die van verschillende markten thuis is. Tako houdt van aanpakken en niks doen is zeker niet aan hem besteed. Via Service & Delivery nu bij Technical Support geland.

 • Laurens van Rooij
  Laurens van Rooij

  Laurens is terug van weggeweest! The comeback kid. Laurens is een keiharde werker en een feest om aan de telefoon te krijgen als klant en collega. Een fijne stem, klantvriendelijk, snel, oplossingsgericht en gesteld op kwalitatief goed eten. Kortom we zijn blij dat Laurens weer bij Technical Support is aangeschoven!

 • Guido Weggelaar
  Guido Weggelaar

  Zijn rugzak is gevuld met flink wat IT ervaring en hij heeft, voordat hij bij Denit in dienst kwam, ook al eerder in de hostingbranche gewerkt. Guido werkt bij ons als senior Windows/VMware Administrator en houdt, naast zijn eigen werkzaamheden, ook het reilen en zeilen van het Windows/VMware team in de gaten. In zijn vrije tijd is hij graag in de natuur te vinden (zeilen, roofvogels), maar een biertje tijdens de gezellige vrijdagavondborrel gaat er ook goed in.

 • Stefan van den Huijsen
  Stefan van den Huijsen

  Stefan is een van onze gewaardeerde Windows/VMware Administrators. Ruime ervaring in de autobranche als netwerkbeheerder. De hostingbranche was voor hem een nieuwe tak van sport, maar hij is leergierig en leert snel alle kneepjes uit het (hosting)vak! Stefan geniet van zijn gezin, is een makkelijke (en snelle) prater en maakt graag met iedereen een leuk praatje!

 • Irving Senior
  Irving Senior

  Onze Service Manager met een bak aan ervaring binnen de ICT/hosting en op het gebied van projectmanagement en service management. Een top aanwinst en een mooie aanvulling op ons team! Tijdens onze jaarlijkse Summer BBQ maken we ons ook geen zorgen meer over wie het voortouw wil nemen!

 • Raymondo Hunte
  Raymondo Hunte

  Raymondo is onze enthousiaste en gemotiveerde BBL stagiair. Zijn MBO3 ICT diploma heeft hij al op zak en deze kennis zet hij goed in bij Technical Support. Zijn MBO4 diploma gaat hij in deeltijd halen en tegelijkertijd kan hij bij ons alles in praktijk inzetten!

Service & Delivery

 • Marcella Swaan
  Marcella Swaan

  Zwaait de scepter over de Service en Delivery afdeling en doet dit gedreven en secuur. Staat haar vrouwtje in de mannenwereld van de IT en weet dit prima te combineren met het moederschap. Haar kwaliteiten voor het organiseren van diverse feestelijke activiteiten worden van harte en ten volle benut!

 • Alfons Tabak
  Alfons Tabak

  Onze stabiele kracht bij Service & Delivery. Dé domeinnamen expert van Denit, wij durven zelfs te stellen van Nederland. Weet alles over registratieprocedures, handles en jaren 80 muziek. Heeft een voorliefde voor brattwurst en Duitse biertjes.

 • Mandy Lagrand
  Mandy Lagrand

  Na een kort uitstapje is Mandy gelukkig weer terug bij Denit! Mandy is niet alleen een ster in het uitpluizen van de soms ietwat bizarre registratievoorwaarden en procedures van de wat exotischere toplevels maar ook nog een klein muziekwonder: we hebben nog geen enkel nummer kunnen ontdekken dat Mandy NIET hardop mee kan zingen! Naast dit al ook nog een trotse moeder van een stoere zoon.

 • Gerard de Bruijn
  Gerard de Bruijn

  Al geruime tijd werkzaam binnen de IT en veel gedaan op het gebied van muziekcopyrights. Gerard heeft, in de jaren 90, als een van de eerste in Nederland, een webshop opgezet. Een rustige en betrouwbare collega! Goedlachs, klantvriendelijk en volhardend. Kortom; een mooie aanwinst voor het team!

Security & Compliance

 • Robbert Barendsz
  Robbert Barendsz

  Robbert houdt zich, naast de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf, bij ons bezig met het verder implementeren van onze bestaande ISO9001 en ISO27001 certificeringen en zal ons richting nieuwe certificeringen helpen. Zijn vrije tijd besteed hij graag op het voetbalveld. Samen met zijn hele gezin; zoon en dochter spelen beide fanatiek en hij en zijn vrouw zijn allebei trainers.

HRM

 • Judith Rooijers
  Judith Rooijers

  Judith heeft voor Denit al veel positieve veranderingen weten te bewerkstelligen. Is niet meer weg te denken als drijvende kracht van de HRM afdeling. Trotse moeder van twee prachtige dochters.

Finance

 • Robert Jan Hoogkamer
  Robert Jan Hoogkamer

  Als leidinggevende van de financiële afdeling neemt hij zijn werk en de bijbehorende procedures bloedserieus, maar daarbuiten is deze man de koning van de flauwe woordspelingen. Ajax supporter for life.

 • Fatima Rahmoun
  Fatima Rahmoun

  Niet alleen een gedreven administratief medewerkster, maar heeft ook nog haar hart op de juiste plaats en altijd gezond bezig! In haar spaarzame vrije tijd is ze altijd druk met en voor anderen en met regelmaat te vinden op haar motor.

 • Chantal van der Tol
  Chantal van der Tol

  Vaak druk bezig met het najagen van debiteuren en het afhandelen van incassozaken. In haar functie als finance medewerker is zij absoluut één van de toppers van Denit! Weet van alle onderdelen af en helpt iedereen daar waar zij kan. Elk bedrijf zou een Chantal moeten hebben!

 • Michiel van Woerkom
  Michiel van Woerkom

  Onze Finance Administrator met een zachte ‘g’. Jarenlange ervaring als accountant en wil nu bij Denit meerdere facetten van de administratie leren kennen. Hij zal samen met het Finance team grote verbeteringen aan gaan brengen binnen de financiele processen en op het gebied van automatisering.