Medewerkers

Cloud Operations

 • Andry Tshai
  Andry Tshai Cloud Specialist Windows en VMware

  Andry heeft ruime ervaring als technisch consultant op o.a. het gebied van Windows en VMware. Hij heeft, naast zijn horeca ervaring, al ruim 10 jaar ervaring binnen de IT wereld en is werkzaam geweest bij (grotere) IT dienstverleners. Aangezien Andry zowel Windows als VMware kennis heeft, zetten wij hem ook graag hybride in ☺. Een technische topper die ons Denit team flink versterkt!

 • Arno Landwehr
  Arno Landwehr Cloud Specialist Windows

  Arno is onze senior Windows man. Hij heeft al heel wat ervaring opgedaan welke hij bij Denit goed in kan zetten. Wij zijn blij met zijn komst en toevoeging aan ons Windows team!

 • Bart Vels
  Bart Vels Service Delivery Manager

  Bart staat altijd klaar voor de klanten, maar ook voor zijn collega’s, letterlijk dag en nacht. Hij rust niet voordat de klant blij en tevreden is en de problemen zijn opgelost. Bart is niet te stoppen.

 • Casper van der Tang
  Casper van der Tang Cloud Engineer Linux

  Casper heeft zijn MBO4 ICT & Mediabeheer afgerond en inmiddels 3e jaars student (duale) HBO System Network & Cloud Engineer. Studeren en werken in 1! Een ambitieuze en leergierige collega die het Linux team goed aanvult!

 • Daniël Tromp
  Daniël Tromp Cloud Specialist VMware

  Daniël maakt ons VMware team compleet! Hij heeft ruime IT ervaring en is inmiddels een senior op VMware gebied! Wij zijn blij met zijn komst! Samen met D’Angelo vormt hij een sterk, kundig en professioneel team!

 • Daniël van Wijnen
  Daniël van Wijnen CTO

  Terug van nooit weggeweest! Wij waren destijds blij met hem als CTO, tussentijds werden we blij van zijn NOC kennis en kunde en nu mogen we weer blij zijn met hem als (interim) CTO! Kortom Daniël zit in ons hart en wij in die van hem☺

 • Djurre Draaisma
  Djurre Draaisma Full Stack Developer

  Djurre houdt zich als Full Stack Developer bezig met de bouw van de systeem infrastructuur en software architectuur. Een loyale en rustige collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn expertise en persoonlijkheid zijn een mooie aanvulling voor het Infra team!

 • Geurt Hakfoort
  Geurt Hakfoort Cloud Specialist Linux en Systems Architect

  Geurt heeft binnen het team al behoorlijk naam weten te maken. Ondertussen echt de Kubernetes en Docker expert. Hij brengt zijn vrije tijd het liefste al reizende door en geniet net zo zeer van kamperen in de sneeuw als van Kerstmis vieren op een tropisch strand. Hij is geen, en wij kunnen het niet genoeg benadrukken: GEEN opensource evangelist.

 • Hennie Zagwijn
  Hennie Zagwijn Cloud Engineer Windows

  Geduld is een schone zaak. Hennie kan met iedere klant en gebruiker beter overweg dan wie dan ook. Hij wordt daarvoor op handen gedragen en speelt een belangrijke rol in de gebruikerservaring en klanttevredenheid.

 • Ilan Bouwmeester
  Ilan Bouwmeester NOC Engineer

  Ilan is onze NOC Engineer en versterkt hiermee het Infra team. Met zijn kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat het NOC team nog krachtiger wordt!

 • Irving Senior
  Irving Senior Service Delivery Manager

  Onze Service Delivery Manager met een bak aan ervaring binnen de ICT/hosting en op het gebied van projectmanagement en service management. Een top aanwinst en een mooie aanvulling op ons team! Tijdens onze jaarlijkse Summer BBQ maken we ons ook geen zorgen meer over wie het voortouw wil nemen!

 • Jaap Hooijkaas
  Jaap Hooijkaas COO

  Jaap is onze COO, destijds meegekomen met het Dutch Cloud team. We zijn blij dat hij zijn expertise inzet bij Denit! Hij ziet veel kansen, bruist van de ideeën en heeft een fijne kritische blik.

 • Jan Ree
  Jan Ree Cloud Specialist Windows (TeamLead)

  Niet alleen een expert op het gebied van Windows, maar ondertussen ook VMware kenner. Dé drijvende kracht achter de inmiddels legendarische vrijdagmiddagborrel waarmee onze medewerkers de werkweek na kantoortijd gezamenlijk afsluiten. Niet storen als Ajax speelt!

 • Johan Schuurman
  Johan Schuurman Cloud Engineer Windows

  De wijzen komen uit het Oosten, zo ook Johan. Een rijzende ster op het gebied van Windows en Azure, met een hands-on mentaliteit. Doorpakken is echt zijn ding.

 • Johan Verhoogt
  Johan Verhoogt Cloud Specialist Linux (Teamlead)

  Johan is onze goede ‘oude’ rot in het vak: sinds 1985 werkzaam binnen de IT. Johan is bedreven in het beheer van Linux systemen en netwerken. Hij heeft diverse posities bekleed en jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Johan is een mooie aanvulling voor het team! Johan is zeer sportief, houdt van tennis en op zijn tijd een goede wandeling.

 • Jonne Olie
  Jonne Olie Cloud Engineer Linux

  Als jonge, goed lachse en enthousiaste Linux Engineer is Jonne een prachtaanvulling voor het Linux team! Al ervaring opgedaan bij onze concullega en bij Denit gaat hij zeker nog meer groeien in kennis en kunde!

 • Marius Korthof
  Marius Korthof Systems Architect (internal automation)

  Marius is onze stille kracht maar van alle markten thuis! Gestart bij Linux, maar hij kan zo veel meer! Gaat weloverwogen te werk, denkt de zaken goed uit en is kritisch. In onze hectische branche een goed tegenwicht en perfecte aanvulling voor het Denit team!

 • Mark van de Luitgaarden
  Mark van de Luitgaarden NOC Engineer

  Vanuit Technical Support naar Netwerk Engineer gegaan. Mark is regelmatig te vinden in ons datacenter. Staat intern bekend als ‘Marx‘. We kunnen veel over hem schrijven, maar zelf verzocht hij om het samen te vatten in één woord. Bij deze Marx: Linux! Beschikt over een legendarisch archief aan notities op papier. Open source liefhebber en profeet.

 • Michel Molenaar
  Michel Molenaar Network Architect

  Als netwerkspecialist één van de stille, betrouwbare krachten die de infrastructuur van Denit overziet. Rustig en betrouwbaar in de heksenketel die een hostingbedrijf af en toe kan zijn. Maakt in zijn vrije tijd graag de tennisbanen in de omgeving van Amsterdam onveilig, zowel als leraar als enthousiast beoefenaar van de sport.

 • Michel Pouwels
  Michel Pouwels Full Stack Developer

  Michel maakt het DevOps team compleet. Samen met Djurre gaat Michel zich richten op verbeteringen voor Denit in combinatie met automatisering van allerlei processen. Michel heeft jarenlang als zelfstandig ondernemer gewerkt en we zijn erg blij met deze opgedane kennis! Een enthousiaste en professionele collega!

 • Peer van Empelen
  Peer van Empelen Systems Architect

  Peer is een van onze enthousiaste Architecten! Peer heeft een bak aan (Windows) ervaring en versterkt hiermee ons Infra team. Hij is toegankelijk, vriendelijk en leergierig! Een echte aanwinst dus!

 • Raymondo Hunte
  Raymondo Hunte Cloud Engineer Windows

  Raymondo is bij ons in dienst gekomen als BBL stagiair. Inmiddels heeft hij zijn MBO4 ICT opleiding behaald en is hij ook van de afdeling Support naar Windows doorgegroeid! Ray is enthousiast, leergierig!  Een enthousiaste en behulpzame collega!

 • Robbert Barendsz
  Robbert Barendsz Security & Compliance medewerker

  Robbert houdt zich, naast de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf, bij ons bezig met het verder implementeren van onze bestaande ISO9001 en ISO27001 certificeringen en zal ons richting nieuwe certificeringen helpen. Zijn vrije tijd besteed hij graag op het voetbalveld. Samen met zijn hele gezin; zoon en dochter spelen beide fanatiek en hij en zijn vrouw zijn allebei trainers.

 • Robin Steinmetz
  Robin Steinmetz Cloud Specialist Linux

  Robin heeft ruime ervaring als senior Linux Specialist. Hij heeft ruim 10 jaar bij onze concullega gewerkt en wij zijn blij met zijn overstap naar ons en de kennis die hij meebrengt! Robin is goed in de complexe installaties en storingen en maakt ons Linux team hiermee compleet!

 • Sven Harmes
  Sven Harmes Cloud Specialist Linux

  Sven wordt binnen Denit niet alleen gewaardeerd om zijn Linux skills (en die zijn aanzienlijk) maar ook om zijn vermogen om tot de kern van een probleem door te dringen met het plaatsen van één simpele opmerking. De ongekroonde koning van de hilarische oneliners!

 • Werner Erselina
  Werner Erselina Cloud Engineer Linux

  Werner heeft Linux ervaring opgedaan bij onze concullega. Werner is enthousiast en leergierig. Hij is rustig en kalm maar laat zich horen wanneer dat nodig is. Kortom een mooie aanwinst voor ons Linux team!

Support

 • Maurice Schmitz
  Maurice Schmitz Manager Support

  Onze ITIL- en Linuxman! Van Linux naar Teamlead Technical Support, terug naar Linux en nu onze Manager Support! En onze SCRUM master! Kortom; wij zijn blij met Maurice! Blij met zijn flexibiliteit en zijn kennis en kunde! Een gedreven collega!

 • Tako Roetering
  Tako Roetering Support Specialist

  Een man waar je op kan bouwen, overal voor open staat en zowel de klanten als de collega’s altijd wil helpen daar waar hij kan. Een echte duizendpoot die van verschillende markten thuis is. Tako houdt van aanpakken en niks doen is zeker niet aan hem besteed. Kortom; een super collega bij de afdeling Support!

 • Mandy Lagrand
  Mandy Lagrand Support Specialist

  Na een kort uitstapje is Mandy gelukkig weer terug bij Denit! Mandy is niet alleen een ster in het uitpluizen van de soms ietwat bizarre registratievoorwaarden en procedures van de wat exotischere toplevels maar ook nog een klein muziekwonder: we hebben nog geen enkel nummer kunnen ontdekken dat Mandy NIET hardop mee kan zingen! Naast dit al ook nog een trotse moeder van een stoere zoon.

 • Luciano Baarn
  Luciano Baarn Support Specialist en PHP Engineer

  Binnen gekomen als extra handjes voor de afdeling Support. Inmiddels een vaste kracht en zeer gewaardeerde collega. Hij staat de klant netjes en correct te woord en helpt hen graag verder! Ook is Luciano bezig om zijn PHP kennis verder te ontwikkelen! Wij zijn blij met zijn enthousiasme!

 • Dennis Ruighaver
  Dennis Ruighaver Support Specialist

  Dennis 4.0 zoals hij bij ons de boeken in gaat! Onze vierde Dennis collega. Dennis maakt het team Shared Hosting compleet met zijn enthousiasme, energie en service gerichtheid!

 • Jan Willem Kistemaker
  Jan Willem Kistemaker Support Specialist

  Jan Willem heeft al wat jaren ervaring op een (technische) afdeling Support! Wij zijn blij met zijn kennis en ervaring! Hij vult het team perfect aan!

Sales

 • Steven van Esch
  Steven van Esch Sales Manager

  Steven kent als sales specialist beide kanten van de hostingbranche omdat hij ook zijn eigen bedrijf heeft gehad in deze markt. Gaat tot het uiterste om de best mogelijke deal voor ‘zijn’ klanten te kunnen sluiten waarbij hij niet alleen oog heeft voor de financiële maar zeker ook de technische kant. Inmiddels doorgegroeid naar de functie van Sales Manager en stuurt zijn team met veel plezier aan.

 • Ronald Verheul
  Ronald Verheul Accountmanager

  Voor Ronald ligt de nadruk niet alleen op sales, maar ook op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en support. Hij is een betrouwbare en kundige accountmanager. Zijn vrije tijd weet hij te vullen met allerhande sportieve activiteiten als wielrennen en snowboarden.

 • Leon van der Kroft
  Leon van der Kroft Business Support

  Zeer gewaardeerde salesmedewerker en het noodzakelijke bruggenhoofd tussen de sales en beheerafdelingen. Leon fungeert als het cement tussen de stenen bij Denit. Tevens grootmeester in salesforce en het ontwerpen van presentaties. Mocht je vastlopen in Excel, bel Leon!

 • Alfons Tabak
  Alfons Tabak Business Support

  Jarenlang de stabiele kracht bij Shared Hosting geweest en inmiddels doorgegaan naar Sales om daar het team te versterken. Dé domeinnamen expert van Denit, wij durven zelfs te stellen van Nederland. Weet alles over registratieprocedures, handles en jaren 80 muziek. Heeft een voorliefde voor brattwurst en Duitse biertjes.

 • Dennis Niemel
  Dennis Niemel Accountmanager

  Dennis is een ervaren accountmanager en geeft ons salesteam een goede ‘boost’! Dennis is iemand die elke dag meer uit zichzelf haalt en hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Hij ruikt kansen van een afstand en pakt deze met beide handen aan!

Finance

 • René Kaandorp
  René Kaandorp Finance Manager

  Deze nuchtere man zwaait de scepter over zowel de financiële administratie als de HR afdeling van Denit en doet dit met verve. Heeft een groot sociaal hart, is erg to the point en trotse vader van twee prachtige dochters.

 • Robert Jan Hoogkamer
  Robert Jan Hoogkamer Finance Administrator

  Als Finance Administrator bezig met de ingewikkeldere finance zaken en uitzoekklussen m.b.t. facturatie, rapportages etc.. Buiten dat is deze man de koning van de flauwe woordspelingen en Ajax supporter for life.

 • Fatima Rahmoun
  Fatima Rahmoun Finance Support

  Niet alleen een gedreven administratief medewerkster, maar heeft ook nog haar hart op de juiste plaats en altijd gezond bezig! In haar spaarzame vrije tijd is ze altijd druk met en voor anderen en met regelmaat te vinden op haar motor.

 • Chantal van der Tol
  Chantal van der Tol Finance Support

  Vaak druk bezig met het najagen van debiteuren en het afhandelen van incassozaken. In haar functie bij Finance is zij absoluut één van de toppers van Denit! Weet van alle onderdelen af en helpt iedereen daar waar zij kan. Elk bedrijf zou een Chantal moeten hebben!

 • Michiel van Woerkom
  Michiel van Woerkom Finance Administrator

  Onze Finance Administrator met een zachte ‘g’. Jarenlange ervaring als accountant en hij is zich aan het verbreden bij Denit. Hij is samen met het Finance team grote verbeteringen aan het aanbrengen binnen de financiele processen en op het gebied van automatisering.

HRM

 • Judith Rooijers
  Judith Rooijers HR Medewerker

  Judith heeft voor Denit al veel positieve veranderingen weten te bewerkstelligen. Is niet meer weg te denken als drijvende kracht van de HRM afdeling. Trotse moeder van twee prachtige dochters.

Management

 • Edwin Cornelissens
  Edwin Cornelissens Managing Director

  Weet zijn veeleisende functie als Managing Director van Denit probleemloos te combineren met zijn drukke gezinsleven én zijn passie voor golf en wielrennen. Als er tijdens de vrijdagmiddag borrel darts of tafelvoetbal gespeeld wordt, is de uitslag van te voren al bekend. Hij gaat deze uitdagingen namelijk te lijf met dezelfde passie en overtuiging die hij tentoonspreidt als de grote voorman van Denit.

Advisory Board

 • Dennis Bruin
  Dennis Bruin Strategic Advisor

  Oprichter en mede-eigenaar van Denit, en nog steeds nauw betrokken bij en verantwoordelijk voor de groei van ons bedrijf. Buiten Denit om is ook hij een trotse vader, daarnaast is hij ook betrokken bij het adviseren van startups.

 • Jeroen Wouda
  Jeroen Wouda Strategic Advisor

  Het is een publiek geheim binnen Denit dat de achterliggende reden voor de overname van MuntInternet eigenlijk was dat we Jeroen graag aan onze organisatie wilden binden. Jeroen is een manusje van alles: technisch zeer goed onderlegd, goed in het leveren van maatwerk, netwerk specialist, storage guru, sales, etc, etc. We vragen ons wel eens af of er iets is wat hij niet kan. Niet voor niets dus onze Strategisch Adviseur.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu