Medewerkers

Operations

 • Sven Harmes
  Sven Harmes Cloud Specialist

  Sven wordt binnen Denit niet alleen gewaardeerd om zijn Linux skills (en die zijn aanzienlijk) maar ook om zijn vermogen om tot de kern van een probleem door te dringen met het plaatsen van één simpele opmerking. De ongekroonde koning van de hilarische oneliners!

 • Geurt Hakfoort
  Geurt Hakfoort Cloud Specialist

  Geurt heeft binnen het team al behoorlijk naam weten te maken. Ondertussen echt de Kubernetes en Docker expert. Hij brengt zijn vrije tijd het liefste al reizende door en geniet net zo zeer van kamperen in de sneeuw als van Kerstmis vieren op een tropisch strand. Hij is geen, en wij kunnen het niet genoeg benadrukken: GEEN opensource evangelist.

 • Johan Verhoogt
  Johan Verhoogt Cloud Specialist (Teamlead)

  Johan is onze goede ‘oude’ rot in het vak: sinds 1985 werkzaam binnen de IT. Johan is bedreven in het beheer van Linux systemen en netwerken. Hij heeft diverse posities bekleed en jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Johan is een mooie aanvulling voor het team! Johan is zeer sportief, houdt van tennis en op zijn tijd een goede wandeling.

 • Jan Ree
  Jan Ree Cloud Engineer

  Niet alleen een expert op het gebied van Windows, maar ondertussen ook VMware kenner. Dé drijvende kracht achter de inmiddels legendarische vrijdagmiddagborrel waarmee onze medewerkers de werkweek na kantoortijd gezamenlijk afsluiten. Niet storen als Ajax speelt!

 • Tom van der Hoek
  Tom van der Hoek Cloud Engineer

  Vanuit Technical Support doorgebroken naar het Linux team! Tom fungeert ook regelmatig als tussenschakel voor Support en Beheer. Staat zijn mannetje en levert een positieve bijdrage voor het team! Verschijnt regelmatig strompelend op zijn werk vanwege zijn hobby: voetbal.

 • Irving Senior
  Irving Senior Service Delivery Manager

  Onze Service Delivery Manager met een bak aan ervaring binnen de ICT/hosting en op het gebied van projectmanagement en service management. Een top aanwinst en een mooie aanvulling op ons team! Tijdens onze jaarlijkse Summer BBQ maken we ons ook geen zorgen meer over wie het voortouw wil nemen!

 • Raymondo Hunte
  Raymondo Hunte Cloud Engineer

  Raymondo is bij ons in dienst gekomen als BBL stagiair. Inmiddels heeft hij zijn MBO4 ICT opleiding behaald en is hij ook van de afdeling Support naar Windows doorgegroeid! Ray is enthousiast, leergierig!  Een enthousiaste en behulpzame collega!

 • Bart Vels
  Bart Vels Cloud Specialist (Teamlead)

  Bart staat altijd klaar voor de klanten, maar ook voor zijn collega’s, letterlijk dag en nacht. Hij rust niet voordat de klant blij en tevreden is en de problemen zijn opgelost. Bart is niet te stoppen.

 • Hennie Zagwijn
  Hennie Zagwijn Cloud Engineer

  Geduld is een schone zaak. Hennie kan met iedere klant en gebruiker beter overweg dan wie dan ook. Hij wordt daarvoor op handen gedragen en speelt een belangrijke rol in de gebruikerservaring en klanttevredenheid.

 • Jaap Hooijkaas
  Jaap Hooijkaas Manager Operations

  Jaap is onze Manager Operations, meegekomen met het Dutch Cloud team. We zijn blij dat hij zijn expertise inzet bij Denit! Hij ziet veel kansen, bruist van de ideeën en heeft een fijne kritische blik.

 • Johan Schuurman
  Johan Schuurman Cloud Engineer

  De wijzen komen uit het Oosten, zo ook Johan. Een rijzende ster op het gebied van Windows en Azure, met een hands-on mentaliteit. Doorpakken is echt zijn ding.

 • Casper van der Tang
  Casper van der Tang Cloud Engineer

  Casper heeft zijn MBO4 ICT & Mediabeheer afgerond en is gestart met zijn duale HBO studie System Network & Cloud Engineer. Studeren en werken in 1! Een ambitieuze en leergierige collega die het Linux team goed aanvult!

 • Marius Korthof
  Marius Korthof Cloud Engineer

  Marius is onze stille kracht bij Linux! Gaat weloverwogen te werk, denkt de zaken goed uit en is kritisch. In onze hectische branche een goed tegenwicht en perfecte aanvulling voor het Linux team!

 • Jonne Olie
  Jonne Olie Cloud Engineer

  Als jonge, goed lachse en enthousiaste Linux Engineer is Jonne een prachtaanvulling voor het Linux team! Al ervaring opgedaan bij onze concullega en bij Denit gaat hij zeker nog meer groeien in kennis en kunde!

 • Werner Erselina
  Werner Erselina Cloud Engineer

  Werner heeft Linux ervaring opgedaan bij onze concullega. Werner is enthousiast en leergierig. Hij is rustig en kalm maar laat zich horen wanneer dat nodig is. Kortom een mooie aanwinst voor ons Linux team!

 • Arno Landwehr
  Arno Landwehr Cloud Specialist

  Arno is onze senior Windows man. Hij heeft al heel wat ervaring opgedaan welke hij bij Denit goed in kan zetten. Wij zijn blij met zijn komst en toevoeging aan ons Windows team!

Infra

 • Dennis Koster
  Dennis Koster DevOps Engineer

  Schrijft foutloze shell scripts met zijn ogen dicht en één hand op zijn rug gebonden. Kent elk systeem van Denit door en door en lost problemen op voordat ze kunnen ontstaan. In zijn vrije tijd, in combinatie met het vaderschap, vaak op een keukentrapje naast het spoor te vinden om bijzondere treinen te fotograferen.

 • Michel Molenaar
  Michel Molenaar Network Architect

  Als netwerkspecialist één van de stille, betrouwbare krachten die de infrastructuur van Denit overziet. Rustig en betrouwbaar in de heksenketel die een hostingbedrijf af en toe kan zijn. Maakt in zijn vrije tijd graag de tennisbanen in de omgeving van Amsterdam onveilig, zowel als leraar als enthousiast beoefenaar van de sport.

 • David Hut
  David Hut CTO

  David is een schoolvoorbeeld van een uitstekende Systems Architect: betrokken en meedenkend, to the point en technisch uitstekend onderlegd. Denit is blij dat hij zijn kennis als veteraan in de hostingindustrie met ons wil delen in zijn rol als CTO! In zijn vrije tijd vaak op een racefiets te vinden waarbij hij alle routes met een hoogteverschil wanhopig probeert te vermijden.

 • Mark van de Luitgaarden
  Mark van de Luitgaarden NOC Engineer

  Vanuit Technical Support naar Netwerk Engineer gegaan. Mark is regelmatig te vinden in ons datacenter. Staat intern bekend als ‘Marx‘. We kunnen veel over hem schrijven, maar zelf verzocht hij om het samen te vatten in één woord. Bij deze Marx: Linux! Beschikt over een legendarisch archief aan notities op papier. Open source liefhebber en profeet.

 • Robbert Barendsz
  Robbert Barendsz Security & Compliance medewerker

  Robbert houdt zich, naast de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf, bij ons bezig met het verder implementeren van onze bestaande ISO9001 en ISO27001 certificeringen en zal ons richting nieuwe certificeringen helpen. Zijn vrije tijd besteed hij graag op het voetbalveld. Samen met zijn hele gezin; zoon en dochter spelen beide fanatiek en hij en zijn vrouw zijn allebei trainers.

 • Djurre Draaisma
  Djurre Draaisma DevOps Engineer

  Djurre houdt zich als DevOps Engineer bezig met de bouw van de systeem infrastructuur en software architectuur. Een loyale en rustige collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn expertise en persoonlijkheid zijn een mooie aanvulling voor het Infra team!

 • Peer van Empelen
  Peer van Empelen Systems Architect

  Peer is een van onze enthousiaste Architecten! Peer heeft een bak aan (Windows) ervaring en versterkt hiermee ons Infra team. Hij is toegankelijk, vriendelijk en leergierig! Een echte aanwinst dus!

 • Ilan Bouwmeester
  Ilan Bouwmeester NOC Engineer

  Ilan is onze NOC Engineer en versterkt hiermee het Infra team. Met zijn kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat het NOC team nog krachtiger wordt!

 • D’Angelo Karijopawiro
  D’Angelo Karijopawiro Cloud Specialist VMware

  D’Angelo is onze VMware topper! Ruime ervaring opgedaan als System Engineer en de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in VMware en is inmiddels stevig gecertificeerd. Een betrokken en zeer vriendelijke collega! Kortom we zijn blij met zijn bijdrage aan het Infra team!

Support

 • Maurice Schmitz
  Maurice Schmitz Teamlead Support en Cloud Engineer

  Onze ITIL- en Linuxman! En nu ook onze a.i. Teamlead Support. Dit doet hij met hetzelfde enthousiasme als het benaderen van Linux problemen die hij dagelijks tegenkomt. Een gedreven collega!

 • Tako Roetering
  Tako Roetering Support Specialist

  Een man waar je op kan bouwen, overal voor open staat en zowel de klanten als de collega’s altijd wil helpen daar waar hij kan. Een echte duizendpoot die van verschillende markten thuis is. Tako houdt van aanpakken en niks doen is zeker niet aan hem besteed. Kortom; een super collega bij de afdeling Support!

 • Mandy Lagrand
  Mandy Lagrand Support Specialist

  Na een kort uitstapje is Mandy gelukkig weer terug bij Denit! Mandy is niet alleen een ster in het uitpluizen van de soms ietwat bizarre registratievoorwaarden en procedures van de wat exotischere toplevels maar ook nog een klein muziekwonder: we hebben nog geen enkel nummer kunnen ontdekken dat Mandy NIET hardop mee kan zingen! Naast dit al ook nog een trotse moeder van een stoere zoon.

 • Luciano Baarn
  Luciano Baarn Support Specialist

  Binnen gekomen als extra handjes voor de afdeling Support. Inmiddels een vaste kracht en zeer gewaardeerde collega. Hij staat de klant netjes en correct te woord en helpt hen graag verder!

 • Dennis Ruighaver
  Dennis Ruighaver Support Specialist

  Dennis 4.0 zoals hij bij ons de boeken in gaat! Onze vierde Dennis collega. Dennis maakt het team Shared Hosting compleet met zijn enthousiasme, energie en service gerichtheid!

 • Jan Willem Kistemaker
  Jan Willem Kistemaker Support Specialist

  Jan Willem heeft al wat jaren ervaring op een (technische) afdeling Support! Wij zijn blij met zijn kennis en ervaring! Hij vult het team perfect aan!

 • Ashkan Hosseini
  Ashkan Hosseini Support Specialist

  Onze BBL stagiair op de afdeling Support! Ashkan is bezig met zijn MBO4 ICT opleiding. Een enthousiaste, leergierige en gezellig-drukke collega die van aanpakken weet.

Sales

 • Steven van Esch
  Steven van Esch Sales Manager

  Steven kent als sales specialist beide kanten van de hostingbranche omdat hij ook zijn eigen bedrijf heeft gehad in deze markt. Gaat tot het uiterste om de best mogelijke deal voor ‘zijn’ klanten te kunnen sluiten waarbij hij niet alleen oog heeft voor de financiële maar zeker ook de technische kant. Inmiddels doorgegroeid naar de functie van Sales Manager en stuurt zijn team met veel plezier aan.

 • Ronald Verheul
  Ronald Verheul Accountmanager

  Voor Ronald ligt de nadruk niet alleen op sales, maar ook op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en support. Hij is een betrouwbare en kundige accountmanager. Zijn vrije tijd weet hij te vullen met allerhande sportieve activiteiten als wielrennen en snowboarden.

 • Leon van der Kroft
  Leon van der Kroft Business Support

  Zeer gewaardeerde salesmedewerker en het noodzakelijke bruggenhoofd tussen de sales en beheerafdelingen. Leon fungeert als het cement tussen de stenen bij Denit. Tevens grootmeester in salesforce en het ontwerpen van presentaties. Mocht je vastlopen in Excel, bel Leon!

 • Alfons Tabak
  Alfons Tabak Business Support

  Jarenlang de stabiele kracht bij Shared Hosting geweest en inmiddels doorgegaan naar Sales om daar het team te versterken. Dé domeinnamen expert van Denit, wij durven zelfs te stellen van Nederland. Weet alles over registratieprocedures, handles en jaren 80 muziek. Heeft een voorliefde voor brattwurst en Duitse biertjes.

 • Dennis Niemel
  Dennis Niemel Accountmanager

  Dennis is een ervaren accountmanager en geeft ons salesteam een goede ‘boost’! Dennis is iemand die elke dag meer uit zichzelf haalt en hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Hij ruikt kansen van een afstand en pakt deze met beide handen aan!

Finance

 • René Kaandorp
  René Kaandorp Finance Manager

  Deze nuchtere man zwaait de scepter over zowel de financiële administratie als de HR afdeling van Denit en doet dit met verve. Heeft een groot sociaal hart, is erg to the point en trotse vader van twee prachtige dochters.

 • Robert Jan Hoogkamer
  Robert Jan Hoogkamer Finance Administrator

  Als Finance Administrator bezig met de ingewikkeldere finance zaken en uitzoekklussen m.b.t. facturatie, rapportages etc.. Buiten dat is deze man de koning van de flauwe woordspelingen en Ajax supporter for life.

 • Fatima Rahmoun
  Fatima Rahmoun Finance Support

  Niet alleen een gedreven administratief medewerkster, maar heeft ook nog haar hart op de juiste plaats en altijd gezond bezig! In haar spaarzame vrije tijd is ze altijd druk met en voor anderen en met regelmaat te vinden op haar motor.

 • Chantal van der Tol
  Chantal van der Tol Finance Support

  Vaak druk bezig met het najagen van debiteuren en het afhandelen van incassozaken. In haar functie bij Finance is zij absoluut één van de toppers van Denit! Weet van alle onderdelen af en helpt iedereen daar waar zij kan. Elk bedrijf zou een Chantal moeten hebben!

 • Michiel van Woerkom
  Michiel van Woerkom Finance Administrator

  Onze Finance Administrator met een zachte ‘g’. Jarenlange ervaring als accountant en hij is zich aan het verbreden bij Denit. Hij is samen met het Finance team grote verbeteringen aan het aanbrengen binnen de financiele processen en op het gebied van automatisering.

HRM

 • Judith Rooijers
  Judith Rooijers HR Medewerker

  Judith heeft voor Denit al veel positieve veranderingen weten te bewerkstelligen. Is niet meer weg te denken als drijvende kracht van de HRM afdeling. Trotse moeder van twee prachtige dochters.

Management

 • Edwin Cornelissens
  Edwin Cornelissens Managing Director

  Weet zijn veeleisende functie als Managing Director van Denit probleemloos te combineren met zijn drukke gezinsleven én zijn passie voor golf en wielrennen. Als er tijdens de vrijdagmiddag borrel darts of tafelvoetbal gespeeld wordt, is de uitslag van te voren al bekend. Hij gaat deze uitdagingen namelijk te lijf met dezelfde passie en overtuiging die hij tentoonspreidt als de grote voorman van Denit.

Advisory Board

 • Dennis Bruin
  Dennis Bruin Strategic Advisor

  Oprichter en mede-eigenaar van Denit, en nog steeds nauw betrokken bij en verantwoordelijk voor de groei van ons bedrijf. Buiten Denit om is ook hij een trotse vader, daarnaast is hij ook betrokken bij het adviseren van startups.

 • Jeroen Wouda
  Jeroen Wouda Strategic Advisor

  Het is een publiek geheim binnen Denit dat de achterliggende reden voor de overname van MuntInternet eigenlijk was dat we Jeroen graag aan onze organisatie wilden binden. Jeroen is een manusje van alles: technisch zeer goed onderlegd, goed in het leveren van maatwerk, netwerk specialist, storage guru, sales, etc, etc. We vragen ons wel eens af of er iets is wat hij niet kan. Niet voor niets dus onze Strategisch Adviseur.