Denit Cloud

Denit biedt een betrouwbare en veilige cloud infrastructuur voor verschillende toepassingen.
De Denit Cloud is opgebouwd uit Enterprise hardware. Door te kiezen voor kwalitatief en technologisch superieure hardware en software kunnen wij u een product aanbieden waarop u kunt vertrouwen en kunt blijven groeien. Ondersteund door de kennis en ervaring van onze gecertificeerde netwerk- en VMware-engineers kunt u rekenen op de beschikbaarheid, snelheid en veiligheid die voorheen alleen met complexe en kostbare oplossingen mogelijk was.

Kenmerken

  • Enterprise hardware van Juniper, HP, IBM, Dell, NetApp en Tintri
  • VMware vSphere 6¬†clusters
  • Software Defined Storage (NetApp Clustered OnTap FAS 2552 en AFF 8040-series)
  • SAS en All-Flash (SSD) storage shelves
  • Verschillende caching tiers
  • Volledige vCloud API beschikbaar
  • Redundante VMware setup over meerdere datacenters

Om onze cloud real-time te monitoren, maken wij gebruik van NetApp OnCommand System Manager, IBM OnCommand Core, Nagios en vRealize Operations.

VMware Enterprise Plus

De Denit Cloud maakt gebruik van de nieuwste VMware functionaliteiten: Distributed Resource Scheduler (DRS), Storage DRS, Storage vMotion, High Availability (HA), Fault Tolerance (FT) en VAAI (vSphere Array API Integration).

 

Ondanks dat de infrastructuur van uw platform gedeeld is met derden, betekent dit niet dat dit de veiligheid ervan in gevaar brengt. VMware houdt de data in het platform strikt gescheiden. Uw systemen zijn daarnaast nog steeds beschermd via firewalls, VLANs en andere mogelijke maatregelen.

Disaster Recovery

Voor Disaster Recovery hebben wij een uitwijklocatie waar alle virtuele machines worden gerepliceerd door middel van ons DR Enterprise product: VEEAM Backup and Replication