Werken bij Denit

Het DNA van Denit in een notendop: familiair, sociaal en informeel. ‘Doe maar normaal’ met een beetje branie. We zijn trots, maar niet te gelikt. We zijn gewoon goed in wat we doen! Nieuw IT-talent is altijd van harte welkom om met ons mee te denken en mee te werken.

Impact

Werken bij Denit houdt in dat je snel impact en verandering mogelijk maakt. Je creëert je eigen pad binnen het bedrijf en krijgt tijd om jezelf te ontwikkelen. Je komt in aanraking met diverse nieuwe technologiën. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om eigen initiatief te nemen. Kortom: we hebben vertrouwen in onze mensen en stimuleren graag jouw ontwikkeling.

Maar: werken in IT is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Om de hectiek en dynamiek van de sector aan te kunnen, zul je veel moeten schakelen en buiten je eigen kennisveld willen kijken. Daarom zetten we er vaak samen de schouders onder. Dat maakt Denit zo interessant: je werkt nooit op je eigen eilandje en het werk is gegarandeerd uitdagend!

Onze vacatures

Wil je werken met VMware, Kubernetes, Docker, CentOS, Debian, Ubuntu Linux en/of Microsoft Windows systemen? Wil je in aanraking komen met diverse technologieën, zodat je naast je expertise ook leert omgaan met andere systemen? En wil je werken bij een topwerkgever in de hosting & cloud? Wij denken jou zeker een uitdaging te kunnen bieden!

Onze stage vacatures

Wil jij de IT-sector beter leren kennen binnen een bedrijf vol techies? Kom dan stage lopen bij Denit!

Opleiding

Bij Denit krijg je de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om je binnen je functie en binnen het team te ontplooien. Wij stimuleren graag de ontwikkeling van onze medewerkers. Dat is goed voor jou, maar ook goed voor ons.

Ruimte voor ontspanning

Denit is van mening dat er naast het werk ook genoeg ruimte moet zijn voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle (open) kantoor is daarom een lounge/relaxruimte ingericht met o.a. televisie, tafelvoetbal, dartbord en een flipperkast. En op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Regelmatig sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje. Om de onderlinge sfeer en collegialiteit te bevorderen en in stand te houden, worden er regelmatig leuke activiteiten en teambuildinguitjes georganiseerd. De meeste medewerkers werken niet voor niets al erg lang bij Denit.

Investeren in jong talent

Denit draagt met trots het predicaat ‘Investor in Young Cloud Talent’, uitgegeven door Cloud IT Academy en de Hogeschool Utrecht. Afgestudeerde MBO-studenten kunnen in aanmerking komen voor een speciaal werk-studeer-traject. Ze brengen drie dagen door op de werkvloer bij Denit onder begeleiding van onze experts. Daarnaast studeren ze twee dagen per week System Network & Cloud Engineering aan de Hogeschool Utrecht. Studenten krijgen niet alleen een parttime contract gedurende de opleiding maar ook veel ruimte voor eigen ontwikkeling.

Investor in Young Cloud Talent

Open sollicitatie

Denit is altijd geïnteresseerd in gedreven vakmensen of aanstormend talent. Ook open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur gerust jouw CV met motivatie via het formulier.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Van groei naar bloei
  Lees nu onze whitepaper:
  Groeikansen voor softwarebedrijven

  Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

  Download nu