Linux Specialist

Bij Denit mag je spelen met nieuwe technologieën en je ervaring opdoen en inzetten op mooie en interessante klantomgevingen.

 

We zoeken een Linux Specialist die het een uitdaging vindt om elke (complexe) Linux gerelateerde vraag van een klant op te lossen. Hierdoor kom je in aanraking met mooie en uitdagende omgevingen.

 

Gegarandeerd een leuke en uitdagende Linux baan binnen een flexibele en dynamische organisatie waar jij je verder kunt ontwikkelen!

Uiteraard heb je te maken met CentOS, Red Hat, Ubuntu en Debian distributies. Het liefst heb je ook al eens te maken gehad met Apache, Nginx, Docker, Kubernetes of bijvoorbeeld Varnish, Redis en MariaDB.

 

Indien je al kennis, ervaring of affiniteit met Python hebt, is dat een extra pré.

 

Je kunt na je inwerkperiode geheel zelfstandig storingen oppakken, omgevingen op- of afbouwen, stand-by dienst draaien en meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe diensten.

 

Samen met het enthousiaste en professionele Linux team zorg je voor een uitstekende performance van de Linux omgevingen en help je bij het uitvoeren van nieuwe projecten en het optimaliseren, automatiseren en standaardiseren van de werkwijze.

Profiel

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om de nieuwe kennis eigen te maken en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Bij Denit raak je nooit uitgeleerd!

Functie eisen

Bovenal ben je enthousiast, collegiaal & weet je van aanpakken!

 

Minimaal drie jaar werkervaring en bekendheid met de gangbare applicaties in onze branche is zeker een pré.

 

Verder beschik je over kennis en ervaring van en met CentOS, Red Hat, Ubuntu en Debian distributies.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goede pensioenregeling
  • Laptop en vergoeding voor internet en mobiel
  • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
  • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
  • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
  • Vergoeding voor overuren en standbydiensten
  • Korting op producten en diensten
  • Eigen VMware server

Meer informatie over Denit vind je hier.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
  • Sleep bestanden hierheen of
Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu