Manager Managed Services

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Manager Managed Services die ons gaat helpen om onze Managed Service dienst verder uit te bouwen en onze technische teams hierop aan te laten sluiten.

 

Ben jij de ervaren en klantgerichte leider die ons kan helpen onze groeiambitie op Managed Services waar te maken? Waarbij een snel groeiende en veranderende organisatie de dynamiek is waar jij bij floreert?

 

Dan kan jij, als Manager Managed Services, ook bijdragen aan én onderdeel zijn van dit avontuur!

 

Een zeer breed en dynamisch werkpakket én met heel veel plezier aan het werk in een uitdagende en snel ontwikkelende branche!

Dé beste Cloud provider van Nederland zijn, dat is onze ambitie!

 

De Uniserver Group is één van de grootste Nederlandse multi-cloud en Managed Services aanbieders en groeit onverminderd door. Wij bieden IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Met de beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, een volledig partner-only model en de beste cloudoplossingen bedienen wij onze partners.

 

Binnen de Uniserver Group verzorgt Denit de Managed Services; een volledig beheerde cloud omgeving als dienst voor de ISV’s en de SaaS dienstverleners. Een organisatie waar de klant centraal staat en volledig ontzorgd wordt!

Profiel

Als Manager Managed Services streef je naar een professionele service organisatie waar de ervaring van de klant centraal staat.

 

Het is jouw passie om werkwijzen, processen en techniek (Windows, Linux en Managed Public Cloud) op uniforme wijze hierop aan te laten sluiten en te optimaliseren.

 

Je bent daarbij in staat om (nieuwe) structuur aan te brengen in complexe en drukke omgevingen waarin meerdere activiteiten door elkaar heen lopen en elkaar raken.

 

Met je helicopterview weet je altijd het geheel te overzien, waardoor je de visie en doelen kunt omzetten naar duidelijke milestones voor de organisatie. Dit doe je niet alleen, want samen met de Teamleads stuw je de operationele teams (15 FTE) naar een volgend niveau en geef je duidelijke richting.

 

Je helpt de technische teams zich ontwikkelen in volwassenheid, inclusief HR gerelateerde verantwoordelijkheden. Met als resultaat: het creëren van nog efficiëntere afdelingen waarbij iedereen doet waar hij/zij goed in is en waarbij de klant centraal wordt gezet om beter ondersteund te worden.

 

Jij hebt met je opgedane werkervaring in onze branche al een prettige senioriteit en inhoudelijke kennis om het vertrouwen van onze klanten te winnen.

 

Je bent daarmee een stevige gesprekspartner van onze business!

 

Verder:

*    Ben je verantwoordelijk voor de introductie en naleving van de service gerichte wijze waarop klanten worden bediend (organiseren van Klant Teams);

*    Creëer je centraal inzicht op gebied van klanttevredenheid (XLA);

*   Ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de investeringsbegroting rondom teams, techniek en licenties;

*    Borg je de afstemming rondom nieuwe opleveringen tussen de verschillende teams en de klant;

*    Ben je het aanspreekpunt in geval van (klant)escalaties en verzorg je het management van deze escalaties, zowel in- en extern;

*    Toon je eigenaarschap op de naleving van de werkinstructies behorende bij o.a. ISAE3402, ISO27001;

*    Zorg je voor de realisatie van een gezonde alignment tussen de operationele teams zodat er verder gebouwd kan worden aan de gemeenschappelijke doelen;

*   Toon je  overkoepelend (technisch) eigenaarschap van de diensten.

 

Daarnaast ben je ook onderdeel van het MT waarin jij de status van de technische Teams en bijbehorende KPI’s vertegenwoordigt. Je rapporteert aan onze Director Hybrid Cloud Solutions waar je als zijn technische rechterhand nauw mee samenwerkt.

Functie eisen

Wat breng je mee:

*    Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en kennis van Cloud & IT;

*    Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een bedrijfskritische omgeving;

*    Je hebt aantoonbare ervaring met de operationele aansturing en/of inrichting van meerdere teams over verschillende technische disciplines inclusief HR verantwoordelijkheid;

*    Je hebt aantoonbare ervaring met het bouwen van nieuwe vormen van dienstverlening (bij voorkeur binnen een technische dienstverlener / MSP);

*    Kennis van Private Cloud (VMWare) en Public Cloud (AWS, Azure, GCP);

*    Kennis van de Software Development Lifecycle (SDLC);

*    Je scoort hoog op de volgende competenties: Klantgerichtheid, Plannen, Delegeren, Sturen, Draagvlak creëren, Drive, Analyseren en oordeelsvorming, Besluitvaardigheid, Resultaatgerichtheid;

*    Je bent bij voorkeur woonachtig in Noord-Holland.

Wat biedt Denit en Uniserver jou?

Bij Denit & Uniserver raak je nooit uitgeleerd!

 

Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag (online) samen een biertje te drinken!

 

Thuiswerken is uiteraard i.v.m. de coronamaatregelen een must, maar ook als het (werk)leven weer wat normaler wordt, houden we het thuiswerken er grotendeels in!

 

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit & Uniserver ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

 • Een uitstekend salaris op basis van jouw ruime kennis en ervaring;
 • De ruimte om in jouw ambitie te groeien;
 • Leaseauto, laptop, telefoon;
 • Jong, ambitieus bedrijf met een unieke bedrijfscultuur.
 • Goede pensioenregeling

 

Interesse? Kijk op werkenbij.uniserver.nl en solliciteer!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Van groei naar bloei
  Lees nu onze whitepaper:
  Groeikansen voor softwarebedrijven

  Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

  Download nu