Marketing Medewerker

Wij zijn op zoek naar een Marketing Medewerker om ons te helpen groeien op het gebied van Online en Offline Marketing.

 

Als Marketing Medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het partnerprogramma en werk je nauw samen met de afdeling Sales om ons en onze klanten te laten groeien in omzet maar ook in marketing & product kennis.

 

Een zeer breed en dynamisch werkpakket én met heel veel plezier aan het werk in een uitdagende en snel ontwikkelende branche!

Je verhoogt samen met ons commerciële team de commerciële resultaten met onze klanten en vendoren. Dit door het ondersteunen en maken van marketing proposities voor het generen van een gezamenlijke sales pijplijn.

 

Je speelt een spil tussen sales en ons product. Dit doe je door het activeren van het indirecte sales kanaal door het bedenken en ontwikkelen van marketing proposities en -initiatieven.

 

Je bent verantwoordelijk voor onze online marketing (website, social, etc.). Creëren content, ideeën uitzetten en het up to date houden van informatie. Ook ondersteun je de interne klant, zoals de afdeling HR, op het gebied van marketing.

Profiel

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in onze branche (Software/ICT). Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van SEO/SEA.

 

Je bent commercieel sensitief en haalt veel voldoening uit het genereren van business uit je marketingkanalen. Resultaten geven jou energie, daar ligt je focus op.

 

Je denkt en handelt vanuit de klant en/of partner en vertaalt dit naar mogelijkheden voor Denit. Om dit voor elkaar te krijgen ben je ook in staat om op C-Level niveau contacten te leggen. Je weet precies wanneer je moet luisteren, informatie moet halen of wanneer je moet acteren (regie nemen en klanten aanspreken op diens verantwoordelijkheden).

 

Je hebt verstand van de marktontwikkelingen en je legt logische verbanden. Dit geeft klanten het vertrouwen om een samenwerking te onderzoeken.

Functie eisen

 • Je hebt bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en bij voorkeur in onze branche;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van SEO/SEA;
 • Ervaring op het gebied van Online Marketing campagnes is een pre;
 • Je bent creatief, een kartrekker en enthousiast;
 • Je scoort hoog op de volgende competenties: Resultaatgericht – Klantgericht – Innovatief – Ondernemerschap – Commerciële Drive – Marktgericht.

 

Je bent een enthousiaste zelfstarter en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Uiteraard ontvang je de juiste begeleiding, maar zelf vorm je de sleutel tot het succes.

Wat biedt Denit jou?

Bij Denit raak je nooit uitgeleerd!

 

Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag (online) samen een biertje te drinken!

 

Thuiswerken is uiteraard i.v.m. de coronamaatregelen een must, maar ook als het (werk)leven weer wat normaler wordt, houden we het thuiswerken er grotendeels in!

 

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun.

 

In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

 • Marktconform salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop en deels vergoeding voor internet (thuis) en mobiele telefonie
 • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
 • Veel flexibiliteit m.b.t. werktijden
 • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
 • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
 • Korting op producten en diensten

Meer informatie over Denit vind je hier.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 30 MB, Max. files: 2.
  Van groei naar bloei
  Lees nu onze whitepaper:
  Groeikansen voor softwarebedrijven

  Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

  Download nu