Netwerk Engineer

Bij Denit mag je spelen met nieuwe technologieën en je ervaring inzetten op mooie en interessante klantomgevingen.

 

We zoeken een stevige Netwerk Engineer die zelfstandig durft te ondernemen en zijn verantwoordelijkheid neemt. Iemand die eigenaarschap durft te nemen voor de netwerkomgeving.

 

Gegarandeerd een leuke en uitdagende baan waar jij jouw senioriteit kunt laten zien en jij je nog verder kunt ontwikkelen! 

 

Een zeer breed en dynamisch werkpakket én met heel veel plezier aan het werk in een uitdagende en snel ontwikkelende branche!

Het onderhouden, ontwerpen en de implementatie van de WAN en LAN verbindingen als ook het Denit eigen AS beheers je tot in de puntjes. Het configureren en beheren van Switches, Firewalls, Loadbalancers en Routers kent geen geheimen voor jou.

 

Je draagt zorg voor IP Netwerken en bent mede verantwoordelijk voor de redundantie en/of uitwijk daarvan.

 

Je mag meedenken bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de fysieke datacenter locaties. Denit maakt gebruik van drie datacenters. Het implementeren en naleven van de security op het netwerk is ook van belang.

 

Je mag co-locatie klanten begeleiden en geeft sturing aan de ‘datacenter-handjes’.

Profiel

Mede door jouw jarenlange werkervaring kun je een pro actieve en adviserende rol innemen richting zowel de interne als de externe klant. Je staat, samen met gepassioneerde en professionele collega’s, je mannetje tijdens pre-sales of post-sales gesprekken.

 

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jouw kennis in te zetten en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Bij Denit raak je nooit uitgeleerd!

Functie eisen

Je bent ervaren en kundig op netwerk gebied. Je hebt bij voorkeur diverse netwerk certificeringen. Juniper, Cisco, Fortigate, vCloud Edge, PFsense, Extreme Networks klink allemaal niet onbekend voor je.

 

Bij voorkeur heb je een brede interesse en ben je breed onderlegd op het gebied van netwerk. Voor onze branche is een 9 tot 5 mentaliteit niet optimaal.

 

Ook is er bij Denit uitgebreid de mogelijkheid om je kennis te verbreden en te verdiepen door het volgen van verschillende trainingen en opleidingen en behalen van certificeringen.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

 • Marktconform salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop en deels vergoeding voor internet (thuis) en mobiele telefonie
 • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
 • Veel flexibiliteit m.b.t. werktijden
 • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
 • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
 • Vergoeding voor overuren en stand-bydiensten
 • Korting op producten en diensten
 • Eigen VMware server

Meer informatie over Denit vind je hier.

 

Hier vind je de uitgebreide vacaturetekst.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
 • Sleep bestanden hierheen of
Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu