PHP Ontwikkelaar

Als PHP Ontwikkelaar mag je je binnen Denit bezig houden met de bouw en integratie van systemen en software.

 

Je wordt continu uitgedaagd om de beste oplossing neer te zetten en te blijven vernieuwen. Deze functie biedt je de kans om je bezig te houden met alle facetten van het vak Ontwikkelaar.

 

Gegarandeerd een zeer breed en dynamisch werkpakket én met heel veel plezier aan het werk in een uitdagende en snel ontwikkelende hostingbranche!

De uitdaging als Ontwikkelaar binnen Denit is om de interne systemen naar het volgende niveau te tillen en de integratie tussen alle interne systemen en software pakketten te realiseren en te optimaliseren. Hierbij wordt een hoge mate van automatisering nagestreefd en ben jij de aangewezen persoon om deze systemen en processen te automatiseren.

 

Jij zorgt met jouw ontwikkelingen dat de Operatie weer een stap verder komt en efficiënter kan werken. Je werkt nauw samen met alle verschillende afdelingen.

 

Je mag je bezig houden met verschillende technieken en jij zorgt er mede voor dat we kwalitatief hoogwaardige diensten kunnen opleveren.

 

Profiel

Je bent een PHP tovenaar!

 

Jouw input wordt erg gewaardeerd, zodoende heb je de kans om je eigen signatuur mee te geven.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste zelfstarter en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Bij voorkeur ben je bekend met Laravel. Je hebt een goede beheersing van CSS en ook Javascript, bekendheid met VueJS is een pré. Het is mooi meegenomen als je affiniteit en/of ervaring hebt met containerisatie/Kubernetes.

 

Uiteraard ontvang je de juiste begeleiding, maar zelf vorm je de sleutel tot het succes. Je snapt data modelering en het is een pré als je zowel Jira als Git beheerst.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goede pensioenregeling
  • Laptop en vergoeding voor internet & mobiel
  • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
  • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
  • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
  • Vergoeding voor overuren en standbydiensten
  • Korting op producten en diensten
  • Eigen VMware server

Meer informatie over Denit vind je hier.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
  • Sleep bestanden hierheen of