Stage Technical Support/Allround Beheerder (MBO 4 of BBL)

Wil jij leren en werken tegelijk? Bij Denit hebben wij een leuke en uitdagende werkplek voor jou!
Als (BBL-)stagiaire start je op de afdeling Technical Support. Deze afdeling functioneert als ingang voor al het klantcontact met betrekking tot technische zaken. De TS-medewerker fungeert als eerste aanspreekpunt voor de technisch gerelateerde telefoongesprekken en e-mails. Met enthousiasme en door gemotiveerde medewerkers worden de technische vraagstukken van de klant tijdig beantwoord.

 

Afhankelijk van jouw kennis, kunde en de duur van de stageperiode of het begeleid leren traject, kun je naast de werkzaamheden op de afdeling Technical Support ook kennis opdoen als allround (junior) Beheerder. Denk bijvoorbeeld aan standaard opleveringen, migraties en opvolging geven aan monitoringsmeldingen.

 

Je leert binnen Denit wat klant- en servicegerichtheid is en hoe je de (interne) klant naar tevredenheid, onder druk en volgens procedure, zowel telefonisch als per e-mail kunt helpen. Je gaat ervaren hoe het is om te werken in een complexe en snel veranderende omgeving. Ook ga je zien hoeveel plezier en voldoening je kunt halen uit het ‘brandjes blussen’ en krijg je een diversiteit aan IT-vraagstukken.

 

Je kunt bij ons nieuwe technische ontwikkelingen ontdekken en je hier verder in ontwikkelen.

Kennis

Je bent een teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent prettig in de omgang en je hebt bij voorkeur enige kennis van of interesse in websites en webhosting. Klantcontact per telefoon en per mail is geen probleem voor jou.

Functie eisen

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
 • Enthousiast
 • Gemotiveerd
 • Communicatief vaardig
 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheid in de Nederlandse taal (Engels is een pré)
 • BBL-traject of stageperiode minimaal MBO 4
 • Kennis van Apache en NGINX
 • Bekend met Postfix, Exim en Dovecot
 • Basiskennis MySQL / MariaDB
 • Affiniteit en aantoonbare werkervaring met tenminste CentOS en Debian, bij voorkeur ook met Windows server

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. De functie bij Technical Support is breed georiënteerd, biedt voldoende afwisseling in werkzaamheden.

Naast een leuke en uitdagende stage / BBL-traject en enthousiaste collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

Solliciteer

Interesse in Denit is altijd geïnteresseerd in gedreven vakmensen of aanstormend talent. Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Van groei naar bloei
  Lees nu onze whitepaper:
  Groeikansen voor softwarebedrijven

  Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

  Download nu