System Network & Cloud Engineer in combinatie met een duale HBO studie

Je zoekt een uitdagende ICT baan, terwijl je ook wel verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Een uitdagende ICT baan met een salaris én de ruimte om een HBO opleiding te volgen. 
Denit wil ambitieuze jongeren in de praktijk opleiden en ondersteunen om een HBO-diploma te halen. Hogeschool Utrecht sluit hierop aan met de nieuwe opleiding HBO-ICT System Network & Cloud Engineering. Een zogenaamde duale opleiding, waarbij je studeert en werkt. Een unieke kans voor jou om je HBO-diploma te halen, terwijl je bij ons een baan hebt.

 

Naast je ‘duale’ HBO (!) studie werk je 3-4 dagen per week bij Denit. Hogeschool Utrecht biedt een volwaardige HBO-opleiding System Network & Cloud Engineering. De docenten, die grotendeels in de IT-sector werkzaam zijn, zorgen ervoor dat de aansluiting met de praktijk optimaal en actueel is. Je titel waarborgt een kwalitatief hoogwaardige baan na afloop van je opleiding.

Profiel

Denit en Cloud IT Academy

Denit is deelnemer van de Cloud IT Academy, een initiatief van bedrijven in de cloudindustrie. Die hebben mensen als jij hard nodig. Wij begeleiden je maximaal. En na ieder succesvol studiejaar vergoeden wij je collegegeld en de leermiddelen van je studie aan de HU. Meer informatie vind je hier: https://jobinthecloud.nl/

 

De voordelen van de duale opleiding op een rij

 • theoretische kennis direct toepassen in de praktijk
 • werkervaring opdoen tijdens je studie
 • betaald worden voor je werkzaamheden
 • bij behalen voldoende studiepunten, worden je studiekosten achteraf vergoed.

Functie eisen

Niet voor iedereen – wel voor jou?
Heb je een MBO opleiding niveau 4 ICT of Netwerkbeheer? Heb je een havo of een vwo-diploma en zit ICT in je DNA? Dan kun je ook bij ons terecht. Bij ons ben je ook welkom als je een mbo 4 afstudeerstage zoekt!

Wat biedt Denit jou?

Wij bieden een salaris, meegroeiend met jouw vakinhoudelijke capaciteiten. Wij begeleiden je maximaal. En na ieder succesvol studiejaar vergoeden wij je collegegeld en de leermiddelen van je studie aan de HU.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Van groei naar bloei
  Lees nu onze whitepaper:
  Groeikansen voor softwarebedrijven

  Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

  Download nu