VMware Specialist

Bij Denit mag je spelen met nieuwe technologieën en je ervaring inzetten op mooie en interessante klantomgevingen.

 

We zoeken een stevige VMware Specialist die het een uitdaging vindt om, naast het optimaal laten presteren van de bestaande VMware infrastructuur, deze continue te verbeteren en te optimaliseren.

 

Gegarandeerd een zeer breed en dynamisch werkpakket én met heel veel plezier aan het werk in een uitdagende en snel ontwikkelende hostingbranche!

Samen met jouw collega zorg je ervoor dat de VMware platformen altijd up-and-running zijn en uitstekend presteren.

 

Naast vCenter is het een pré als je vCloud Director for Serviceproviders beheerst. Uiteraard beheers je storage, want dat is immers een essentieel component van elke VMware oplossing.

 

Netwerk kennis heb je ruim voldoende maar gelukkig kan je altijd in conclaaf met de NOC mannen als er een echte specialist nodig is.

Profiel

Met jouw jarenlange werkervaring draag je bij aan kennisoverdracht richting je collega’s bij operations maar kan je ook de architecten ondersteunen.

 

Automatiseren, het is de discussie niet eens waard, iets is pas opgelost als het geautomatiseerd is. 😊 Als je VMware VCP (Datacenter Virtualization) gecertificeerd bent, kunnen we gezamenlijk helemaal snel stappen maken.

 

Uiteraard mag je meedenken met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe VMware diensten voor zowel ons als onze klanten.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste zelfstarter en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jouw kennis in te zetten en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Uiteraard ontvang je de juiste begeleiding, maar zelf vorm je de sleutel tot het succes.

 

Hier vind je de uitgebreide vacaturetekst.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goede pensioenregeling
  • Laptop en vergoeding voor internet & mobiel
  • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
  • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
  • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
  • Vergoeding voor overuren en standbydiensten
  • Korting op producten en diensten
  • Eigen VMware server

Meer informatie over Denit vind je hier.

 

Hier vind je de uitgebreide vacaturetekst.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
  • Sleep bestanden hierheen of
Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu