Windows Specialist

Bij Denit mag je spelen met nieuwe technologieën en je ervaring inzetten op mooie en interessante klantomgevingen.

 

Ter versterking van ons groeiende team zoeken wij een senior Windows Specialist die het een uitdaging vindt om, naast het optimaal laten performen van de bestaande klantomgevingen, nieuwe en mooie (cloud) omgevingen te bouwen.

 

Gegarandeerd een leuke en uitdagende Windows baan waar jij jouw senioriteit kunt laten zien en jij je nog verder kunt ontwikkelen! Een zeer breed en dynamisch werkpakket én met heel veel plezier aan het werk in een uitdagende en snel ontwikkelende branche!

Door o.a. gebruik te maken van jouw kennis en ervaring vormt het Windows team een dynamische en uitdagende omgeving. Je mag je bezig houden met het uitvoeren van projecten, zowel intern maar met name extern en in samenwerking met de klant.

 

Denk aan het implementeren van private Clouds en onboarding van klanten op het shared platform van Denit. Het behandelen van major incidenten behoort hier ook bij.

Profiel

Met jouw jarenlange werkervaring draag je bij aan kennisoverdracht op het gebied van IIS, Active Directory en Microsoft SQL.

 

Er is geen Windows role of feature meer die geheimen voor jou verbergt. Je spreekt Windows in Powershell, je hebt een voorliefde voor scripten, kortom je bent een echte Windows held!

 

Als je VMware VCP (Datacenter Virtualization) gecertificeerd bent, kunnen we gezamenlijk helemaal snel stappen zetten om het Windows team naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jouw kennis in te zetten en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Bij Denit raak je nooit uitgeleerd!

Functie eisen

Je bent een enthousiaste zelfstarter en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Je bent aantoonbaar specialist op het gebied van Microsoft Windows. Je hebt ervaring in complexe omgevingen en bent in staat om met een helicopterview situaties te kunnen analyseren en op basis hiervan oplossingen te bedenken.

 

Uiteraard ontvang je de juiste begeleiding, maar zelf vorm je de sleutel tot het succes.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

 • Marktconform salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop en deels vergoeding voor internet (thuis) en mobiele telefonie
 • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
 • Veel flexibiliteit m.b.t. werktijden
 • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
 • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
 • Vergoeding voor overuren en stand-bydiensten
 • Korting op producten en diensten
 • Eigen VMware server

Meer informatie over Denit vind je hier.

 

Hier vind je de uitgebreide vacaturetekst.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload uw sollicitatiebrief samen met uw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
 • Sleep bestanden hierheen of
Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu