Werken bij Denit

Iedere functie bij Denit biedt voldoende en leuke afwisseling in taken en verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd en kunt jezelf zijn in een goede sfeer met veel humor. Bevlogenheid, meedenken en meewerken om o.a. werkgeluk te vergroten wordt gewaardeerd!
Wil je werken met VMware, CentOS, Debian, Ubuntu Linux en/of Microsoft Windows systemen? Wil je in aanraking komen met diverse technologieën, zodat je naast je expertise ook leert omgaan met andere systemen? En wil je werken bij een topwerkgever in de hosting & cloud? Wij denken jou zeker een uitdaging te kunnen bieden!

Opleiding

Bij Denit krijg je de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om je binnen je functie en binnen het team te ontplooien. Wij stimuleren graag de ontwikkeling van onze medewerkers. Dat is goed voor jou, maar ook goed voor ons.

Ruimte voor ontspanning

Denit is van mening dat er naast het werk ook genoeg ruimte moet zijn voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle (open) kantoor is daarom een lounge/relaxruimte ingericht met o.a. televisie, tafelvoetbal, dartbord en een flipperkast. En op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Regelmatig sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje. Om de onderlinge sfeer en collegialiteit te bevorderen en in stand te houden, worden er regelmatig leuke activiteiten en teambuildinguitjes georganiseerd. De meeste medewerkers werken niet voor niets al erg lang bij Denit.

Klant centraal

Hoewel iedereen zijn of haar voorkeur heeft, heerst er bij Denit geen stammenstrijd. Er wordt altijd gekozen voor de beste oplossing voor de klant.

Onze vacatures

Open sollicitatie

Denit is altijd geïnteresseerd in gedreven vakmensen of aanstormend talent. Ook open sollicaties zijn altijd welkom. Stuur gerust een sollicitatiebrief met jouw CV en motivatie via onderstaand formulier.
  • Sleep bestanden hierheen of