Senior Windows Cloud Specialist

Bij Denit mag je spelen met nieuwe technologieën en je ervaring inzetten op mooie en interessante klantomgevingen. We zoeken een stevige Senior Windows Specialist die het een uitdaging vindt om, naast het optimaal laten performen van de bestaande klantomgevingen, nieuwe en mooie (cloud) omgevingen te bouwen.

 

Met jouw jarenlange werkervaring draag je bij aan kennisoverdracht op het gebied van IIS, Active Directory en Microsoft SQL. Er is geen Windows role of feature meer die geheimen voor jou verbergt. Je spreekt Windows in Powershell, kortom je bent een echte Windows held.

 

Door gebruik te maken van o.a. jouw kennis en ervaring vormt het Windows team een dynamische en uitdagende omgeving. Je mag je bezig houden met het uitvoeren van projecten, zowel intern maar met name extern en in samenwerking met de klant. Denk aan het implementeren van private Clouds en onboarding van klanten op het shared platform van Denit. Het behandelen van major incidenten behoort hier ook bij.

Profiel

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jouw kennis in te zetten en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

Functie eisen

Gegarandeerd een leuke en uitdagende Windows baan waar jij jouw senioriteit kunt laten zien en jij je nog verder kunt ontwikkelen!

 

Zie voor meer informatie en eisen het uitgebreide functieprofiel onderaan deze vacaturetekst.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

 • Marktconform salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop en vergoeding voor internet (thuis)
 • Mobiele telefoon of vergoeding voor eigen abonnement
 • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
 • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
 • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
 • Vergoeding voor overuren en standbydiensten
 • Korting op producten en diensten
 • Eigen VMware server

Meer informatie over Denit vind je hier.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload jouw sollicitatiebrief samen met jouw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
 • Sleep bestanden hierheen of