Support Specialist

De afdeling Support is op zoek naar een servicegerichte en klantvriendelijke collega! Affiniteit met techniek is in het algemeen een grote pre, maar geen harde eis. Wij vinden het belangrijkste dat je ervaring hebt opgedaan op een (technische) helpdesk of klantenservice en het team daardoor met jouw ervaring nog sterker wordt.

 

Mocht je nog geen ervaring hebben met onze technische branche, geen punt, dit leren wij je graag bij.

Wij zoeken iemand die het team kan versterken en aan kan vullen d.m.v. zijn/haar klant- en servicegerichtheid. Iemand die eigenaarschap durft te nemen voor zijn/haar werkzaamheden.

 

Je mag meedenken over hoe de afdeling nog beter kan functioneren, hoe processen nog efficiënter kunnen verlopen en hoe de klant nog beter geholpen kan worden.

Mede door jouw werkervaring kun je een pro actieve rol innemen richting zowel de interne als de externe klant.

 

Je staat, samen met het gepassioneerde en professionele team, je mannetje op momenten dat de druk hoog is.

Profiel

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jouw kennis in te zetten en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Jouw kennis gebruiken wij onder andere graag in onze projectgroepen ten behoeve van toekomstige automatiseringsprocessen.

Functie eisen

Gegarandeerd een leuke en uitdagende baan waar jij jouw klantgerichtheid kunt laten zien en jij je nog verder kunt ontwikkelen.

 

Zie voor meer informatie en eisen het uitgebreide functieprofiel onderaan deze vacaturetekst.

Wat biedt Denit jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij Denit ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

 

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goede pensioenregeling
  • 8% vakantiegeld 
  • 25 vakantiedagen per jaar + mogelijkheid om dagen te (ver)kopen
  • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
  • Vergoeding voor internetverbinding thuis
  • Korting op producten en diensten

Meer informatie over Denit vind je hier.

Solliciteer naar deze functie

Interesse in deze vacature? Vul onderstaand formulier volledig in en upload jouw sollicitatiebrief samen met jouw CV. Of mail naar jobs@denit.nl
  • Sleep bestanden hierheen of