Onze werkwijze

Al vanaf 1999 levert Denit betrouwbare en veilige managed cloud oplossingen aan haar klanten.

Betrouwbare oplossingen

Al vanaf 1999 levert Denit betrouwbare en veilige managed cloud oplossingen aan haar klanten. Omdat wij maatwerk leveren is onze werkwijze elke keer weer anders. Uw wens bepaalt onze aanpak. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Daag ons uit met uw ICT-uitdaging en plan een gratis whiteboardsessie.

Consultancy

Denit is specialist op het gebied van managed maatwerk oplossingen, (cloud) migraties en IaaS. Door onze jarenlange ervaring beheerst Denit het kunstje om slimme cloud oplossingen te ontwerpen, bouwen en beheren. We hoeven het wiel dus niet steeds opnieuw uit te vinden, en zijn daarom in staat om u de beste, snelste en voordeligste oplossing te bieden.

In een whiteboardsessie bepalen we uw technische, functionele en financiële voorwaarden. Vervolgens gaan onze architecten aan de slag met het opstellen van een weldoordacht technisch ontwerp. In volgende sessies leggen we het ontwerp uit en schaven bij tot een definitief ontwerp. We maken een overzichtelijk projectplan, gericht op aanpak, beheersbaarheid en risicoanalyse.

Tevreden over ons ontwerp en projectplan? Dan gaan we de omgeving implementeren.

Implementatie

Aan de hand van het technische ontwerp werken we gezamenlijk toe naar een succesvolle implementatie en oplevering van uw cloud oplossing. Onze specialisten vervullen een proactieve rol in het bouwen van het platform, de perfecte afstemming van de software en hardware op uw applicaties en het inrichten van beheerdiensten.

Samen met u en uw medewerkers testen we het nieuwe platform. Werkt alles optimaal? Is alles veilig? Werkt de redundantie? Slaagt de omgeving voor de load test? Vervolgens wordt de omgeving uitgebreid gedocumenteerd. In onze ogen is dat essentieel voor het uitvoeren van proactief beheer. Hierna is de omgeving klaar voor gebruik.

Moet uw data gemigreerd worden? Dan gaan we migreren.

Migratie

Uw cloud omgeving is gebouwd, ingericht en volledig op maat geconfigureerd. Denit heeft veel migratie-ervaring en u kunt volledig terugvallen op onze specialisten die actief meewerken en volledige ondersteuning bieden. Daarbij vormt een door u goedgekeurd plan van aanpak het uitgangspunt van de migratie.

We zetten uw data over naar de juiste plek. Daarbij voeren we direct verbeterpunten door in uw omgeving. Gezamenlijk testen we de omgeving en na uw akkoord zetten we de DNS om: uw omgeving is klaar voor gebruik. Met minimale of in sommige gevallen zelfs zonder downtime. Wilt u hierna de zekerheid dat Denit updates en wijzigingen proactief doorvoert?

Voor veel klanten voeren we proactief beheer uit, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen.

Beheer

Bij Denit betekent proactief beheer de volledige uitbesteding van het server- en softwarebeheer tot aan uw applicatie. Met Denit als beheerder van uw cloud omgeving is uw online continuïteit maximaal gewaarborgd. Daar zijn we 24×7 op ingericht. We onderhouden en monitoren proactief het datacenter, het netwerk, de hardware, het besturingssysteem en de systeemsoftware.

Het belangrijkste voordeel van proactief beheer is dat onze specialisten volledig de controle hebben over de omgeving. Hierdoor kunnen we onder andere proactief verbeteringen doorvoeren, continu controleren op werking en performance, back-ups en snapshots verzorgen, periodiek rapporteren over prestaties en 24 uur per dag problemen voorkomen en verhelpen. En dat alles met een persoonlijke, klantgerichte benadering.

Denit blijft de veiligheid en snelheid van uw omgeving continu optimaliseren.

Optimalisatie

Het optimaliseren van een online dienst, platform of applicatie is een continu proces. Het zoeken naar verbeterpunten op het gebied van snelheid, capaciteit en veiligheid is een integraal onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Verhogen we bijvoorbeeld de snelheid van uw applicatie, dan verhogen we automatisch de tevredenheid van de eindgebruikers. En veiligheidsbewustzijn? Dat zit al sinds onze oprichting in 1999 in ons DNA. Daarnaast kunt u altijd op ons advies rekenen voor wat betreft uw gehele IT-infrastructuur.

Wilt u weten wat Denit voor uw organisatie kan betekenen? Plan een gratis whiteboardsessie.

Wij komen graag bij u langs

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere technische en functionele eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Dat doen we eerst tijdens een kopje koffie. Zonder verplichtingen.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu