Denit Cloud

Kwalitatieve multi-inzetbare infrastructuur

Layers

Ultieme beschikbaarheid
Verdeeld over meerdere datacenters.
Nagenoeg 100% uptime.

Calculator

Vaste prijs per maand
Geen verrassingen in
de OPEX-kosten.

Speedometer

Laagste latency
De laagste latency op nieuwste storage technologie.

Onze eigen betrouwbare cloud

De Denit Cloud, ons eigen VMware gebaseerde Cloud Computing platform, is sinds de lancering in 2007 permanent beschikbaar. Het platform is opgebouwd uit enterprise grade servers, switches, routers en storage van marktleiders als Dell, Juniper, HP, IBM en NetApp. Door te kiezen voor kwalitatief en technologisch superieure hardware en software kunnen wij u een product aanbieden waarop u kunt vertrouwen en waarmee u kunt blijven groeien. Ondersteund door de kennis en ervaring van onze gecertificeerde netwerk- en VMware-engineers kunt u rekenen op de performance en uptime die voorheen alleen met complexe en kostbare oplossingen mogelijk was.

Twin datacenter

Onze cloud is verdeeld over drie externe datacenters die op hun beurt weer verbonden zijn met een glasvezelring. Bij uitval van één van de datacenter locaties blijft ons cloudplatform beschikbaar op de andere locaties. Hierdoor zijn wij in staat om twin datacenter omgevingen te bouwen die ook in het geval van een complete datacenter outage onverminderd beschikbaar blijven.

Ten opzichte van de public cloud betaalt u bij de Denit Cloud een vaste prijs per maand, dus geen verrassingen in de OPEX-kosten.

Waarom de Denit Cloud?

De Denit Cloud is gebouwd op hoogwaardige infrastructuur met de laagst beschikbare latency, optimale performance en nagenoeg 100% uptime. Van de honderden hostingpartijen in Nederland staan we op plek 3 met een uptime van 99,996 %, gemeten vanaf 2006.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk hieronder gerelateerde thema’s voor software bedrijven

Wij komen graag bij u langs

Graag maken we kennis met u en uw organisatie en bekijken wij samen met u welke cloud het meest geschikt is voor uw workload en situatie. Onze solution architects schetsen graag, samen met u, de meest optimale infrastructuur. Het verplicht u uiteraard tot niets.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu