Hybrid Cloud

Profiteer van een hybride cloud infrastructuur

Clipboard Chart

De juiste plek
Plaats workloads waar
ze tot hun recht komen.

Cloud

Elke cloud te koppelen
Wij koppelen verschillende clouds, zo profiteert u van alle mogelijkheden.

Calculator

Lagere kosten
Een kostenefficiënte
IT-infrastructuur.

Hybrid cloud: het beste van twee werelden

Een hybrid cloud is een combinatie van twee of meerdere cloud omgevingen. Denk aan een private cloud gecombineerd (en gekoppeld) met de public cloud. Steeds meer organisaties kiezen voor een hybrid cloud opstelling. Maar een hybrid cloud infrastructuur heeft nogal wat haken en ogen. Onze ervaring is dat veel software bedrijven dit onderschatten. Hoe koppelt u bijvoorbeeld uw clouds en zorgt u voor structuur en beheersbaarheid en hoe houdt u grip op de kosten?

Waarom hybrid cloud

Er zijn talloze redenen waarom bedrijven liever niet hun hele IT-infrastructuur enkel in de public cloud of een private cloud willen hebben staan. De voornaamste redenen zijn functionaliteit, kostenefficiëntie en flexibiliteit: plaats workloads waar het zin heeft. Voor verschillende type workloads of situaties kan een andere cloud provider simpelweg een betere match kan zijn. Want one size does not fit all. Door de verschillende clouds met elkaar te koppelen profiteert u van de voordelen van iedere cloud. Denit kan deze gehele hybrid infrastructuur voor u ontwerpen en volledig in beheer nemen.

Denit Hybrid Cloud

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk hieronder gerelateerde thema’s voor ISV’s

Wij komen graag bij u langs

Graag maken we kennis met u en uw organisatie en bekijken wij samen met u welke cloud(s) het meest geschikt zijn voor uw workload en situatie. Onze solution architects schetsen graag, samen met u, de meest optimale infrastructuur. Het verplicht u uiteraard tot niets.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu