Cloudmigratie

Uw bedrijfskritische IT-infrastructuur in betrouwbare handen

Cloud Upload

Cloudmigratie experts
Denit heeft ruim 20 jaar ervaring met (cloud) migraties.

Files

Een veilige migratie
We stellen gezamenlijk een gedegen migratieplan op.

People

We geven advies
Advies over KPI’s voor en tijdens de migratie.

Waarom een cloudmigratie?

Als uw organisatie groeit, dan verwacht u tegelijkertijd ook een IT-infrastructuur die snel kan schalen zonder gedoe. Denit kan als Managed Service Provider zorgen voor een veilige migratie naar de cloud. Of dit nu private, hybrid of public is, wij nemen uw zorgen uit handen. Een migratie wordt vaak als erg tijdsintensief en complex ervaren. Denit zorgt met haar kennis en ervaring gecombineerd met een praktische aanpak voor een tijdig en gestructureerd migratie traject.

De werkwijze van Denit

Na een kennismakingsgesprek stellen we uw behoeften vast en bespreken we uw keuzes. We stellen een team samen. We maken een migratieplan. We stippelen uit hoe we uw applicaties gaan overhevelen. En ja, dat kunnen we ook met container-technologie zoals Kubernetes. We houden rekening met licenties, en welke u wel of niet mee kan nemen.

Vervolgens denken we mee over een gedegen rollback scenario dat past bij uw bedrijf – mocht de migratie niet voltooid kunnen worden. We gaan daar nooit van uit, maar we vinden ook dat het onverantwoord is om zonder een solide rollbackplan te migreren. Het gaat immers om uw bedrijfskritische IT-infrastructuur. Daarnaast geven we advies over verschillende KPI’s voor, tijdens en na de migratie.

Een migratie is ingrijpend maar leidt in onze ervaring altijd tot verbeteringen. We helpen u daarom om de juiste keuzes te maken. Uw bedrijf staat daarbij constant op ons vizier.

Migratie = maatwerk

Een migratie naar de cloud (of tussen clouds) is per definitie maatwerk. Elke IT-omgeving is natuurlijk anders. Daar moet voorzichtig mee omgegaan worden. Daarom denken we mee en geven we advies hoe de migratie het beste aan te pakken.

Track record

De reden voor een migratie is per organisatie anders. Maar er zit vrijwel altijd een langetermijnvisie achter. Om die visie te realiseren is het soms aanpoten. Een (cloud)migratie levert nou eenmaal tijdelijk veel rompslomp op. We zorgen daarom voor zo min mogelijk gedoe tijdens een cloudmigratie. Dat bewijst ons track record wel: we hebben twintig jaar ervaring met talloze migraties.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk hieronder gerelateerde thema’s voor software bedrijven

Wij komen graag bij u langs om

Een migratie is een serieuze zaak, die alle tijd en aandacht verdient. De klik tussen beide partijen is dus van belang. Daarom willen we eerst kennismaken met een kop koffie. Zonder verplichtingen.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu