Connectiviteit

Altijd een snelle en stabiele glasvezelverbinding

Share

Landelijke dekking
Profiteer van een state-of-the-art glasvezelnetwerk.

Ultrahoge beschikbaarheid
Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,99%

Speedometer

Bandbreedte makkelijk upgraden
Connectiviteit die meegroeit met uw onderneming

Connectiviteit een vanzelfsprekendheid

Online zijn en online zakendoen is vanzelfsprekend. Maar altijd connected zijn en altijd ‘aan’ staan is dat niet altijd. Dat kan alleen met een hoogwaardige verbinding.

Keuze uit alle leveranciers

Denit levert met behulp van partners een landelijk dekkend, schaalbaar en state-of- the-art glasvezelnetwerk met een gegarandeerde beschikbaarheid tot 99.99%. Als onafhankelijke partij ontzorgen wij u in de zoektocht naar de leverancier die het beste bij uw wensen past. Uiteraard verzorgen wij de verbinding van aanvraag tot technische oplevering. U heeft hier geen omkijken naar.

Denit diensten

We leveren slimme koppelingen van bijvoorbeeld uw kantoor naar een datacenter. Zo heeft u direct Internet connectiviteit én een veilig en razendsnelle koppeling naar uw IT-infrastructuur.

De oplossingen van Denit groeien mee met uw onderneming. Zodra u behoefte heeft aan meer bandbreedte, dan kunt u de verbinding eenvoudig upgraden.

Waarom glasvezel?

Verkeer via glasvezel gaat zonder verlies van data of snelheid. U profiteert van dedicated bandbreedtes en zeer lage latency. Het stelt u in staat meerdere diensten over één verbinding af te nemen, zoals internet, VPN, back-up, VoIP en security. En dat met hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Let’s talk connectivity! Graag maken we kennis met u en uw organisatie onder het genot van een kop koffie. Uiteraard zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het in de eerste plaats om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu