Hosted Desktop

Hosted Desktops zijn geavanceerde online werkplekken die altijd, overal, veilig en snel beschikbaar zijn.
Verander de werkplekken van uw medewerkers in online werkplekken van de toekomst.

Mouse

Virtual Desktop Infrastructure
Overal te benaderen middels VDI.

House

Een flexibele werkomgeving
Maak flexwerken en BYOD mogelijk voor uw werknemers.

Desktop Monitor

Maatwerk. Denit Desktop
Onze eigen hosted desktop, volledig whitelabel in te richten.

Flexibel werken

U heeft een modern bedrijf en dat vereist moderne manier van werken. Maar wat als uw medewerkers op afstand geen toegang hebben tot uw desktop of IT-omgeving? Of niet een keertje thuis kunnen werken? Dat is niet meer van deze tijd. Sterker nog, u boet flink aan flexibiliteit in. Potentiële werknemers baseren hun keuze voor een werkgever hier mede op. Dus zorg ervoor dat zij vanuit de cloud aan de slag kunnen.

Geavanceerde online werkplekken oplossing

Middels een virtuele werkplek (VDI of virtual desktop infrastructure) zorgen wij ervoor dat uw IT-omgeving overal te benaderen is. Zo kunt u vanaf elke locatie of met elk device eenvoudig werken vanuit de cloud. Dit stelt uw medewerkers in staat om flexibel te werken en gebruik te maken van elk mogelijk device (BYOD).

Denit levert voor u en uw medewerkers de juiste oplossing, voor elke bedrijfsgrootte. Uw medewerkers krijgen een online desktop in de cloud. Alle benodigde bedrijfsapplicaties zijn op afstand benaderbaar en uw kosten zijn op voorhand inzichtelijk. Voor specifieke wensen helpen wij u graag met maatwerkoplossingen. Zo kunnen wij de dienst bijvoorbeeld volledig whitelabel opleveren of kunnen wij specifieke applicatie servers voor u ter beschikking stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Denit Desktop

De infrastructuur van onze online werkplekken bevindt zich binnen onze TIER3 datacenters, waar veiligheid en bedrijfszekerheid voorop staan. Daarnaast zorgen wij voor een beveiligde (SSL) VPN-verbinding. Toegang tot uw data en applicaties is op deze manier altijd en overal veilig.

Flexibiliteit

Denit biedt u een hoge mate van flexibiliteit. Zo past u eenvoudig het aantal gebruikers en applicaties aan. We rekenen uw Hosted Desktops maandelijks met u af op basis van het daadwerkelijk gebruik.

Eigen look & feel

De huisstijl van uw organisatie kan Denit volledig laten terugkomen in uw online werkplekken.

Beheertool

Voor elk aanspreekpunt binnen uw organisatie heeft u de beschikking over de beheertool. Hierin kunt u zelf aanpassingen doen zoals wachtwoorden resetten, gebruikers aanmaken of verwijderen, en/of applicaties toevoegen.

Tal van office applicaties beschikbaar

E-mail, tekstverwerking- en kantoorapplicaties worden door Denit onderhouden en beschikbaar gesteld aan alle medewerkers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: MS Office, Exchange mail, Sharepoint, Lync en printsoftware.

Branchespecifieke maatwerk toepassingen

Op maat gemaakte applicaties worden ook beschikbaar gemaakt met de Denit Hosted Desktop omgeving. U heeft altijd veilig toegang tot bedrijfskritische toepassingen, zoals AFAS, Unit4 en Exact.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk hieronder gerelateerde thema’s voor software bedrijven

Wij komen graag bij u langs

Graag willen we met u kennismaken. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu