Managed Kubernetes

Uw eigen Kubernetes platform op maat

Regie over containerisatie
Sneller applicaties deployen en managen. Meer en vaker releasen.

Bespaar tijd
Laat uw Kubernetes-platform hosten en beheren door onze experts.

People

Wij geven advies
Bijvoorbeeld over de selectie van het juiste platform.

Wat is Kubernetes en hoe helpt het software bedrijven?

Kubernetes stijgt flink in populariteit en dat is niet voor niets. Veel bedrijven werken al  met dit open source platform om containerisatie (met bv. Docker) in goede banen te leiden. Kubernetes voegt een orchestratielaag toe aan Docker. Hierdoor wordt de status van uw omgeving bewaakt en is bijvoorbeeld auto-scaling mogelijk.

Werkt u of wilt u werken met gecontaineriseerde workloads, applicaties en diensten? Dan is Kubernetes een heel geschikt platform om dit te managen. Daarbij is de omgeving of soort cloud waarin u opereert niet van invloed: Kubernetes kan overal draaien omdat het platform cloud-agnostisch is.

Kubernetes as a Service

De naam ‘Kubernetes’ is oud-Grieks voor ‘stuurman’ of ‘gids’. Werken met Kubernetes betekent werken met een betrouwbaar platform waar u onbekommerd uw hele hebben en houwen aan kan toevertrouwen. Maar: een goede stuurman is natuurlijk niets zonder zijn bemanning. Hier komt Denit om de hoek kijken. Wij zorgen ervoor dat alle condities voor Kapitein Kubernetes optimaal zijn.

We denken mee in hoe u uw workloads, applicaties en diensten het beste kan containeriseren. We nemen uw zorgen weg door uw Kubernetes-platform te hosten en te beheren. En dat scheelt zorgen en kostbare tijd.

Denit heeft Kubernetes onder de knie

Bij Denit hebben we veel tijd en energie gestoken om Kubernetes onder de knie te krijgen. Maar misschien past een ander platform beter bij uw use case. Onze architecten gaan graag de dialoog met u aan en adviseren u over de mogelijkheden. We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met managed OpenShift of managed Docker Swarm.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk hieronder gerelateerde thema’s voor software bedrijven

Kom eens kennismaken

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om onze kennis over Kubernetes met u te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu