Hacker Alert

De Denit Hacker Alert bewaakt uw netwerk en/of webapplicatie dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij noemen het Managed Security. U ervaart het als nachtrust.

Active-Active
Geen downtime door een
active-active benadering.

Share

Redundante ring
Redundante netwerk ring
tussen datacenters.

Restart

DRaaS
Ook beschikbaar in
een DRaaS model.

Werkwijze Hacker Alert

De Hacker Alert dienst is als een bewegingssensor in uw netwerk. Wanneer iemand een netwerkscan uitvoert wordt dit direct opgemerkt. Ook op manieren die wij niet verder openbaar maken worden hackers betrapt.

Hack-meldingen komen binnen bij ons 24×7 opererende Security Operations Center (SOC), die hierop over kan gaan tot actie. Tevens wordt de melding zichtbaar in het security dashboard, voorzien van alle relevante informatie over de indringer zoals: ip-adres, poort, ingevoerde gegevens en het gebruikte protocol.

Hacker alert in beeld

Installatie van de Canary Hacker Alert

Met slechts een aantal gegevens kan de Canary Hacker Alert al veilig worden geconfigureerd en fysiek of virtueel in uw netwerk worden geplaatst. Na het implementeren zorgt de Canary zelf voor een veilige verbinding met ons security platform. Hierna houden wij in de gaten of de Canary Hacker Alert online is en verzorgen wij de noodzakelijke patches en updates.

Canary Tokens

De Canary Tokens bieden nog verdergaande detectie binnen uw applicaties en netwerk. Met uniek gegenereerde tokens voor uw organisatie is het mogelijk om aanvallen of data lekkage zo snel mogelijk te kunnen detecteren binnen applicaties, uw netwerk en/of externe bronnen.

Meer informatie of een demo aanvragen

Wilt u meer informatie over onze Hacker Alert oplossing? Bel direct 020 3371801 of via sales@denit.nl.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk hieronder gerelateerde thema’s voor software bedrijven

Kom eens kennismaken

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om als onze security maatregelen toe te lichten. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu