Managed firewall, VPN & identity

Het beveiligen van uw webdienst wordt veelal bepaald door: beschikbaarheid, (data)integriteit en vertrouwelijkheid. Denit biedt u technische oplossingen die aansluiten bij elk van deze veiligheidsaspecten.

Active-Active
Geen downtime door een
active-active benadering.

Share

Redundante ring
Redundante netwerk ring
tussen datacenters.

Restart

DRaaS
Ook beschikbaar in
een DRaaS model.

Managed Firewall oplossing

Denit maakt gebruik van Application Firewalls en Intrusion Detection/ Prevention Systems. Deze systemen gaan een stuk verder dan reguliere firewalls, waarmee alleen gecontroleerd wordt op welke wijze er contact met uw platform en systemen kan worden gemaakt. Een reguliere firewall kan nauwelijks controleren of er vreemde afwijkingen plaatsvinden bij verkeer via de toegestane kanalen. Met onze firewall IPS/IDS systemen kunt u veel gedetailleerder controleren op de inhoud van het verkeer. U kunt niet alleen op basis van IP adres en poort verkeer filteren en blokkeren, maar ook op protocol en applicatieniveau

Firewall oplossingen bij Denit worden volledig op maat geconfigureerd en voldoen aan alle beveiligingseisen.

Managed VPN

Onze hardwarematige firewall oplossing is tevens in staat om als Virtual Private Network (VPN) endpoint te dienen. Denit installeert, configureert en indien gewenst beheert, al uw gewenste VPN tunnels. Bijvoorbeeld tussen uw kantoornetwerk en uw cloud omgeving in ons datacenter of tussen uw (mobiele) werkplek en uw cloud omgeving in ons datacenter.

Met een managed VPN oplossing zorgt u ervoor dat u uw servers op een veilige manier kunt beheren of uw medewerkers op een veilige manier bij uw data kunnen. Met een VPN oplossing zorgt u ervoor dat iedereen binnen uw organisatie via een versleutelde verbinding, dus veilig, werkt. Onze apparatuur bevat functionaliteit voor verschillende soorten VPN’s om dat mogelijk te maken.

Identity Management

U wilt natuurlijk niet dat onbevoegde personen toegang verkrijgen tot uw systemen en applicaties. Om dit te voorkomen kunt u extra controles toevoegen om de identiteit vast te stellen. Hiermee krijgt u meer grip over degene die toegang tot uw omgeving krijgen.

Naast de reguliere combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord zijn er extra technieken in te zetten. U kunt hierbij denken aan het gebruik van persoonlijke sleutels, security tokens, one time passwords en andere methodieken om two-factor authenticatie te verzorgen. Laat ons u adviseren welke oplossing het beste bij u past.

Meer informatie over onze security oplossingen

Wilt u meer informatie over onze security oplossingen? Bel direct 020 3371801 of via sales@denit.nl.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Kom eens kennismaken

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om als onze security maatregelen toe te lichten. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu