Pentest abonnementen

Het Denit pentest abonnement geeft invulling aan de wens van organisaties op periodiek testen uit te laten voeren door een etisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden op te sporen.

Active-Active
Geen downtime door een
active-active benadering.

Share

Redundante ring
Redundante netwerk ring
tussen datacenters.

Restart

DRaaS
Ook beschikbaar in
een DRaaS model.

Bepaal zelf uw pentest

Met een pentest krijgt een organisatie niet alleen een momentopname, maar kan zij daarna ook aantonen dat bepaalde maatregelen geholpen hebben om kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast zal Denit inzichtelijk maken of bepaalde issues leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

Binnen het abonnement (vanaf 40 uur) kunt u ervoor kiezen om het urentegoed jaarlijks in te zetten voor een omvangrijke pentest. U kunt er ook voor kiezen om het urentegoed in delen aan te spreken, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe versie van een applicatie live gezet wordt, of wanneer er een grote wijziging in het netwerk heeft plaats gevonden.

Na een handmatige pentest zal de pentester een rapport met bevindingen, motivatie en aanbevelingen opleveren.

Denit garandeert dat de pentesten steeds door een andere etisch hacker worden uitgevoerd, zodat u er vanuit kan gaan dat er met een ‘frisse’ blik getest is. Hierdoor wordt tunnelvisie voorkomen en is er een grotere kans dat issues daadwerkelijk gevonden worden.

Webapplicatie scanning in beeld

Wilt u meer informatie over onze pentest abonnementen? Bel direct 020 3371801 of via sales@denit.nl.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Kom eens kennismaken

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om als onze security maatregelen toe te lichten. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu