Veiligheid

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas liggen er hierdoor ook steeds meer gevaren op de loer.

Misbruik van uw data door kwaadwillenden is een serieuze bedreiging die voorkomen moet worden. Met de juiste maatregelen zorgt u ervoor dat uw data goed beschermd is.

Denit beveiligt uw dienstverlening op het gebied van beschikbaarheid, (data)integriteit en vertrouwelijkheid. Denit levert technische oplossingen op maat die aansluiten bij elk van deze drie veiligheidsaspecten.

Online veiligheid:

 • ISO gecertificeerd
  Uw omgeving wordt beheerd door een gerenommeerde managed provider met een ISO 9001 en ISO 27001 certificering.
 • Managed Firewall
  Denit levert soft- of hardwarematige managed firewalls die volledig op maat voor u geconfigureerd kunnen worden op basis van uw beveiligingswensen. Hiermee houdt u ongewenste bezoekers buiten uw systemen. Onze managed firewall oplossing is gebaseerd op de Advanced Security Appliances van Cisco.
 • Managed VPN
  Onze hardwarematige firewall is tevens in staat om als VPN endpoint te dienen. Denit installeert, configureert en indien gewenst beheert, al uw gewenste VPN tunnels. Bijvoorbeeld tussen uw kantoornetwerk en uw hostingomgeving in ons datacenter of tussen uw (mobiele) werkplek en uw hostingomgeving in ons datacenter.

  Met een managed VPN oplossing zorgt u ervoor dat u uw servers op een veilige manier kunt beheren of uw medewerkers op een veilige manier bij uw data kunnen. Zorg ervoor dat iedereen binnen uw organisatie via een versleutelde verbinding, dus veilig, werkt. Onze apparatuur bevat functionaliteit voor verschillende soorten VPN’s om dat mogelijk te maken.
 • DDoS protectie
  DDoS is de afkorting van ‘Distributed Denial of Service attack’. DDoS is een aanval op server of netwerk waarbij teveel verbindingsverzoeken naar de server worden gestuurd zodat de service niet beschikbaar is of de server zelfs crasht. Helaas krijgen steeds meer organisaties te maken met DDoS aanvallen. Aanvallen nemen toe in aantal, kracht en complexiteit. Om een DDoS goed af te kunnen slaan, volstaat reguliere netwerkapparatuur meestal niet meer.

  Denit biedt een geavanceerde DDoS mitigatiedienst (via de Nationale Wasstraat). Diverse klanten maken hier al succesvol gebruik van.
 • Versleuteld verkeer – SSL
  Met een SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw website of applicatie op een beveiligde manier te benaderen is. Door de website aan te roepen met een extra “s” achter http, dus “https://”, zal de informatie van en naar uw website automatisch versleuteld zijn, waardoor deze niet meer leesbaar is voor derden. Denit installeert en verlengt alle type SSL certificaten.
 • Anti-virus / spam
  SIn de strijd tegen de toenemende hoeveelheid spam en virussen, zetten wij zeer krachtige anti-spam en virusfilters in. Hiermee houdt u uw systemen schoon. Denit configureert de software en houdt het up-to-date. We maken gebruik van de gerenommeerde software van SpamExperts.
 • Security audits
  Vanzelfsprekend voert Denit periodieke controles uit op uw hostingomgeving. Wij verlenen ook onze medewerking als u een audit wilt laten uitvoeren door een externe partij. Denit verzorgt de coördinatie en communicatie met alle betrokken partijen.

Wilt u meer informatie over één van onze security oplossingen en hoe dit binnen uw dienstverlening past? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Bel 020 337 1801 of via e-mail sales@denit.nl.